Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Lego setter en stopp for 69 år med smerte og fortvilelse!

artikkelen fortsetter under annonsen

Nå komme Lego-tøfflene

Foreldre, tanter og søsken som i hele 66 år har måttet akseptere en av verdens verste former for tortur, kan idag senke skuldrene og feire slutten på en smertehelvete verden knapt har sett maken til hverken før eller etter! Vi prater selvfølgelig om legoklosser i ulike størrelser og fasonger som skraper opp huden, setter runde merker under føttene og som tidvis også har forårsaket det man på godt norsk kaller husbråk! Vi har alle vært der;

Den siste klossen som får det til å renne over! Den siste klossen som forandrer en vanlig familiemiddag til et helvete der mor skriker i frustrasjon, far banner og den skyldige 3 åringen hyl-griner på gulvet mens pappa bestemmer seg for å kjøre en tur alene.

anti-lego-slippers-brand-station-3
Slutt på galskap og tortur: Disse Legotøflene skal nå gjøre livet lettere for småbarnsforeldre og alle andre som under tvang av at unger er søte og uskyldige har akseptert smerte og tortur fra Logo`s torturklosser over hele verden. Nå er det slutt!


artikkelen fortsetter under annonsen

Løsningen er her
Nå har Legofabrikken selv tatt ansvar og lanserer denne uken «legotøffelen».

Dette er produktet som sammen med hjemmekino, ørepropper og alkohol vil sørge for en revolusjonerende lettere hverdag for barnefamilier over hele verden. Endelig kan man ferdes i eget hjem uten å måtte sakte, men sikkert ødelegge egne føtter fordi 3-åringen bestemmer seg for å lage et omfattende romskip av disse satanklossene. Vi gratulerer med dette alle pårørende og involverte med en lettere, roligere og mindre «sår-under-beina-hele-tiden»-dag!

Tommel opp!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse