Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Leif-Vidar er satanist, men ELSKER julen! «Det er veldig forvirrende» sier han!

artikkelen fortsetter under annonsen

Elsker satan og julen!

Leif-Vidar Bø Osterud fra Drammen opplever juletiden som særdeles forvirrende. Leif-vidar er nemlig en vaske-ekte satanist og Black Metal-fan som rett og slett elsker julen. «Jeg vet det er lite forenelig å elske satan samtidig som man hører på julesanger av Hanne Krogh, men sånn har det altså blitt» sier den svært så skumle Black Metal-mannen.

Elsker julesanger
Leif-Vidar velger å stå frem som både satanist og juleglad i håp om at det kanskje er andre der ute i samme situasjon. «Jeg håper at min åpenhet kan hjelpe de som sitter der ute i en kjellerleilighet mens de hører på julesanger i liksminke. Dere er ikke alene» sier han. Leif-Vidar forteller videre at hans favorittsang er O helliga natt samt alle sangene til Black Metal-bandet Satyricon.

Gjemte seg i skogen: Før Leif-Vidar valgte å stå frem med sin situasjon gjemte han seg i skogen med julepynt og julehefter i mange år. «Der er vondt å tenke på. Veldig vondt» sier den rockete og såre gutten.

artikkelen fortsetter under annonsen

Juleglede sammen med satan
«De første årene holdt jeg min juleglede skjult, men etterhvert som flere og flere så at jeg smilte og lyste opp som en liten jente hver gang julen kom ble det vanskelig å skjule» forteller han. Nå er han 100% åpen om hvem han er. «Ja, jeg heter Leif-Vidar og ELSKER både satan og julen» avslutter den lettere forvirrede Black Metal-mannen.

Hva mener du. Er det rart og elske satan-musikk og julesanger samtidig? Kjør debatt!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse