Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Linnea (23) fra Bærum prater ikke med stygge eller blakke folk

artikkelen fortsetter under annonsen

Skremmende holdninger fra unge mennesker

Linnea Skogerud fra Bærum er et av mange nye tilskudd av unge mennesker som er åpne om sin avsky for mennesker uten penger, utseende eller lederstillinger. Linnea er en del av den «nye trenden» i Bærum der det å se ned på minoritetsgrupper og mindre vakre mennesker er helt akseptabelt.

Vakre mennesker kommer lenger
Linnea har vokst opp i Bærum og har spilt tennis på juniorlandslaget i 6 år. Hun er lei av at alle skal ta vare på alle og mener et samfunn bestående av mindre attraktive mennesker ikke vil lykkes i lengden. «Jeg bruker 1-2 timer på badet hver dag» forteller hun og fortsetter; «Når jeg med mitt naturlig gode utseende bruker 1-2 timer på badet bør det være en selvfølge at de mindre pene bruker minst like mye tid» sier hun. Hun irriterer seg over jenter som ikke gjør alt de kan for å se bra ut. «Jenter som ikke er eller prøver å bli vakre og sexy kan like gjerne bli hjemme og gi opp» mener hun.

artikkelen fortsetter under annonsen
Satire

Ikke fan av «stygge jenter»: Linnea på 23 år fra Bærum representerer en merkverdig holdning der såkalte «pene mennesker» er mere verdt enn såkalte «mindre pene mennesker». Linnea er ikke redd for at folk ikke skal like henne pga hennes holdninger. Hun mener noen må si det alle tenker.

Mange som Linnea
Linnea er en del av en jentegruppe bestående av 15-20 jenter. «Det er alltid noen som er i fare for å bli kastet ut, men generelt sett er vi en god jentegjeng bestående av de 15 20 peneste og mest oppegående jentene i Bærum«. «Vi er de jentene som alle vil omgås med, men nåløyet er smalt så er du ikke veldig pen og kul bør du ha myyye penger for å si det sånn» ler Linnea. Venninnen hennes som verken vil ha navn eller bilde i artikkelen sier hun er stolt av å være en del av det beste fra Bærum. «Jeg elsker alt med Linnea og hater de som tror det ikke betyr alt å være pen» sier hun.

Etter en del rare uttalelser velger Eavisa og avslutte intervjuet.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse