Her er løsningen på et av de største DILDO-PROBLEMENE vi har!

Du vil ikke tro hva konklusjon til legene ble:

Svensk lege har funnet en løsning på en av de største DILDO-PROBLEMENE.  Denne løsningen vil sette en stopper for fenomenet som: «nesten alle kirurger vil møte på i løpet av sin karrière». Martin Nordberg har sammen med kolleger ved South General Hospital har gått nærmere innpå tilfeller av folk i det sørlige Stockholm-området som har oppsøkt legehjelp på grunn av fremmedlegemer i endetarmen. Jada! du leste helt riktig.

Bilderesultat for hmm gif

73 registrerte pasienter ble tvunget til å oppsøke legevakt på grunn av misslykkede sex-leker mellom 2009 og 2016. I 39 prosent av tilfellene handlet det om ulike typer dildoer som hadde havnet på «ville veier». I de andre tilfellene var det objekter, for eksempel grønnsaker, flasker eller stearinlys der formålet var seksuell nytelse, men hvor personen har klart å trykke objektet for langt opp/inn…

Bilderesultat for wow gif

For visse pasienter krevdes det kirurgisk inngrep med narkose for å få orden på problemet…..

-Dette fenomenet er nok noe alle kirurger kommer til å møte på i løpet av sin karrière. Samtidig er det lite forskning på problemet. Vår studie er, så langt vi vet, den nest største i verden hittil, forteller Martin Nordberg til Dagens medisin.

Konklusjon: En liten modifikasjon av sex-leketøyet kan spare deg for mye smerte…

atn1024_IMG_1550.JPG

I følge teamet hjelper det å ha et enkelt snøre festet til baksiden av sex-leketøyet. Dette gjør det enklere å ha kontroll på, og ikke minst få sex-leketøyet ut etter endt lek. Løsningen vil, ifølge beregninger, hindre 2.7 sykehusinnleggelser og 4,4 sykehus dager per år – i ihvertfall like sør for Stockholm.

giphy

Mange vil nok gi applaus for denne løsningen og gå til innkjøp av hyssing…

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

This post is also available in: Norsk bokmål