Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Her er løsningen på et av de største DILDO-PROBLEMENE vi har!

artikkelen fortsetter under annonsen

Du vil ikke tro hva konklusjon til legene ble:

Svensk lege har funnet en løsning på en av de største DILDO-PROBLEMENE.  Denne løsningen vil sette en stopper for fenomenet som: «nesten alle kirurger vil møte på i løpet av sin karrière». Martin Nordberg har sammen med kolleger ved South General Hospital har gått nærmere innpå tilfeller av folk i det sørlige Stockholm-området som har oppsøkt legehjelp på grunn av fremmedlegemer i endetarmen. Jada! du leste helt riktig.

Bilderesultat for hmm gif

artikkelen fortsetter under annonsen

73 registrerte pasienter ble tvunget til å oppsøke legevakt på grunn av misslykkede sex-leker mellom 2009 og 2016. I 39 prosent av tilfellene handlet det om ulike typer dildoer som hadde havnet på «ville veier». I de andre tilfellene var det objekter, for eksempel grønnsaker, flasker eller stearinlys der formålet var seksuell nytelse, men hvor personen har klart å trykke objektet for langt opp/inn…

Bilderesultat for wow gif

For visse pasienter krevdes det kirurgisk inngrep med narkose for å få orden på problemet…..

-Dette fenomenet er nok noe alle kirurger kommer til å møte på i løpet av sin karrière. Samtidig er det lite forskning på problemet. Vår studie er, så langt vi vet, den nest største i verden hittil, forteller Martin Nordberg til Dagens medisin.

Konklusjon: En liten modifikasjon av sex-leketøyet kan spare deg for mye smerte…

atn1024_IMG_1550.JPG

I følge teamet hjelper det å ha et enkelt snøre festet til baksiden av sex-leketøyet. Dette gjør det enklere å ha kontroll på, og ikke minst få sex-leketøyet ut etter endt lek. Løsningen vil, ifølge beregninger, hindre 2.7 sykehusinnleggelser og 4,4 sykehus dager per år – i ihvertfall like sør for Stockholm.

giphy

Mange vil nok gi applaus for denne løsningen og gå til innkjøp av hyssing…

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse