Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Mann (29 år) lyver og sier han er lykkelig for å bli far, men har egentlig full panikk!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Dette er livet» lyver nybakt far!

En mann fra Fredrikstad i Østfold i Norge i Nord-Europa har i flere uker klart å skjule at han har full panikk etter at han ble pappa for første gang. Både mor og resten av familien tror Steffen er lykkelig og at han forguder sønnen sin over alt annet. Det stemmer ikke.

Lyver hver dag om følelsene sine
Steffen møtte kjæresten sin for 1 år siden. Hun ble veldig forelsket, han bare litt. Hun ville gjerne ha barn, men det ville absolutt ikke Steffen. Allikevel har han nå blitt far etter at han var såpass kåt en kveld at han fullstendig blottet ut alle konsekvenser. «Ja jeg ble litt ivrig den kvelden dessverre» forteller Steffen. Nå forteller han at han hver dag lyver om følelsene sine; «Jeg sier ting som, dette er den lykkeligste tiden i livet mitt eller ååå dette er livet, jeg er så glad jeg du ble gravid. Sannheten er at jeg er veldig usikker. Jeg kunne tenkt meg en tur til Aya Napa på guttetur, men det kan jeg jo ikke si» utdyber han fortvilet

Babyen responderer dårlig: Steffen prøver å være lykkelig, men føler kun panikk og redsel når han er sammen med sin nye baby. «Jeg prøver å iverksette samtaler, men synes babyen responderer utrolig dårlig» forteller den mer og mer fortvilede nybakte pappaen

artikkelen fortsetter under annonsen

Gråter innimellom
Noen ganger etter en dag med mye bleier, hormoner hos mor og våken-netter med skriking innrømmer Steffen at han gråter litt. «Ja jeg gråter oftere og oftere nå, men jeg skjuler det godt. Når jeg er ferdig å gråte går jeg ut til kjæresten og sier at jeg er lykkelig» forteller han. Nå håper han å kunne treffe andre gutter som også føler at livet er over, men som allikevel må si at de er lykkelige. «Ja det må jo være flere av oss» sier Steffen spørrende med et desperat blikk.

Er du nybakt far som hele tiden lyver og sier du er lykkelig? Ta kontakt med Steffen på hans anonyme mail steffan@fullpanikkfar.redd og prat ut om det.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse