Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Mann 44 år gruer seg til desember. Nå begynner en måned med hard festing fordi det snart er jul

artikkelen fortsetter under annonsen

For de aller fleste av oss handler julen om å være sammen med kolleger, venner og familie mens man drikker store mengder alkohol. Flere og flere gruer seg nå til desember da de er nødt til å drikke flere ganger i uken.

Julebord på jobben og med gutta
Flere mennesker eAvisa har pratet med gruer seg til desember. «I desember må jeg drikke minimum 13 ganger faktisk. Det er flere julebord og det er flere juleselskaper der det forventes at jeg blir beruset og at jeg skåler sammen med de andre deltagerne» forteller en mann på 44 år som gruer seg veldig. «Ja dette blir tøft, jeg kommer til å være så mye dårlig og jeg kommer til å bli lettere deprimert» sier han. Han gleder seg til julen er ferdig slik at han kan begynne å leve normalt igjen

artikkelen fortsetter under annonsen

Ingen alternativ å ikke drikke
Det er jo noen som velger å droppe alkohol i desember. Det er menneskene med null sosiale antenner og som i størst mulig grad sitter alene gjennom hele juletiden og aldri smiler. «Vi ser at de som ikke drikker alkohol har færre venner, opplever mindre og i stor grad føler seg ensomme» sier gymlærer Lars Cockerud hos Bjøtunvatn ungdomskule i VestFinnmark. Han vet ikke hvorfor han får dette spørsmålet, men svarer villig og godt for seg når eAvisa ringer ham på en digital kommunikasjonskanal, populært kalt telefon.

Hva mener du. Orker du en skikkelig alkohol-desember eller er du dust? Hmmm?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse