Norges mest seriøse nyhetside

annonse

MANN AVSLØRER: «Fisketur» betyr egentlig fyll, horer og utrolig mye latter!

artikkelen fortsetter under annonsen

Mann forteller alt!

Vinteren er på vei bort og mange gutter gleder seg nå til å kunne dra på «fisketur» igjen. Nå velger imidlertid en anonym mann fra Østlandet å avsløre den store hemmeligheten; «Fisketur» betyr nemlig på ingen måte at man drar og fisker!

«Hade kjære»
Mannen som ønsker å være anonym i fare for å få ekstremt mye hets fra andre menn forteller at «fisketur» kun er ordet man benytter for at kjæresten skal tro at det er ufarlig. «Hvilken skade gjør det vel at mannen står midt ute i skogen med en fiskestang» tenker jo de aller fleste jenter. «Saken er imidlertid at disse turene alltid ender opp med store mengder alkohol, kjøp av seksuelle tjenester og ikke minst en masse moro som ingen jenter hadde akseptert» forteller mannen som påpeker at dette gjelder alle menn og alle fisketurer.
Relatert bilde
På fisketur: Slik ser det ut når mannfolk er på fisketur. «Omfattende nettverk av løgner og manipulering gjennomføres når menn i flokk drar på «fisketurer» sammen» forteller den anonyme mannen fra Østlandet

artikkelen fortsetter under annonsen

Bruker gamle bilder
Mannen forteller videre; «Det er en kjent greie at menn kjører til skogsholt for å ta bilder de senere kan bruke når de sier de er på «fisketur». «Disse bildene legges ofte ut i sosiale medier for å liksom-dokumentere fisketuren» forteller han. Mannen forteller også at det er helt vanlig å kjøpe laks og ørret i fiskebutikker for så og ta et «skrytebilde» de kan vise til kjæresten. At mannen nå velger å stå frem er et resultat av at han selv har dårlig samvittighet og ikke har noen problemer med å henge ut alle norske menn som også gjør dette. «Ja de bør slutte. Når ikke jeg kan dra på «fisketur» lenger bør ikke de det heller» sier han

LES OGSÅ: Kvinne kuttet av mannens penis under sex

Etter at mannen avslørte dette meldes det om stor pågang av husbråk og offentlige krangler mellom par. «Saken er spesielt krevende» sier politimannen som må legge på da kona hans nå har ringt ham 28 ganger allerede.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse