Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Mann fra Drammen mener Namsmannen stjal underbuksene hans

artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg er dypt krenket, sier mannen

Torsdag i forrige uke kom det inn en anmeldelse til politiet i Drammen fra en mann i begynnelsen av 40-årene. Mannen hadde nylig hatt namsmannen på besøk i en leilighet han leier på Fjell utenfor byen. I forbindelse med en utkastelsesbegjæring mener mannen at han glemte igjen tre boksershorts i en byll under sengen. Saken viser seg å få alvorlig etterspill. 

– Jeg orker ikke tenke på hva hun kan ha gjort med mine mest personlige plagg, sier mannen opprørt i intervju før vitneavhør i saken; – Jeg føler meg dypt krenket. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli et offer. Dette var dessuten nesten nye plagg; Fjorårets kolleksjon fra Dressmann.
Mannen mener videre at dette var undertøy av spesiell betydning; – Ja, det tar tid før jeg får til den åpningen i sømmen ved lysken. Det kan ta flere år før den muligheten åpner seg, bokstavelig talt.

artikkelen fortsetter under annonsen
Soverommet der alt skjedde. Skittentøyskurven står ennå på sengen. (Foto: Riksarkviet)

Han forteller at den spesielle kvaliteten på akkurat denne modellen, gjør at sømmen rakner mellom bena etter en stunds bruk. Dette gir en ekstra lufting til testiklene, som skal være veldig viktig.
– Jeg er mye plaget med pungsvette, forteller han; – Den lille sprekken gir en god følelse, og gjør at jeg ikke må ned og “justere utstyret” hele tiden.

– Hvorfor lå disse verdifulle plaggene slengt i en byll under sengen?, undrer vi.
– Jeg pleier jeg å tørke av smegma bak glans før jeg bestiger, forteller han; – Da er det ikke tid for å bære dem til skittentøyskurven akkurat da.
Han opplyser videre at kurven fikk han med seg ved utflytting. Derimot ble de tre favorittplaggene liggende under sengen, som altså tilhører huseier. Han forklarer også at den eneste som hadde adgang til leiligheten frem til han fikk flyttet alle eiendeler ut, var damen fra Namsmannsmyndigheten.

Mannens advokat, Høyesterettsdesperat Peder J. Eger-Haavren, viser hvor liten hans klient følte seg da han oppdaet tyveriet.

– Nå kan hun altså ha tatt dem. Jeg orker ikke engang å tenke på hva hun kan ha brukt dem til. Her er jo mitt genmateriale blottet. Jeg har dessuten en ganske sterk musk, så det skulle ikke forundre meg om de kan ha vært brukt eller solgt til utukt, skal mannen ha uttalt i forbindelse med opprulling av forholdet.

Mannen bor nå på asylmottak, da det ikke var plass på krisemottaket for menn i kommunen. Han håper nå på ledig plass ved lokalt eldresenter.

– Føkk han!, svarer pressetalskvinne ved Namsmyndigheten for Buskerud, Nordland og Namsos; – Han tror han er så jævla deilig, bare fordi han frister med å slenge rundt seg med mannegreiene sine. Når min kollega kom til stedet, stod han i bare snekkerbukser og hadde helt tydelig ikke på seg noen underbukser. Vi kan jo ikke forventes å jobbe upåvirket i en sånn setting. Føkk han asså!

Pressetalskvinnen ønsker å være anonym, til det motsatte er bevist.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse