Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Uføretrygdet mann lurte NAV for uføretrygd – Ble kastrert!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Fjerningen av testiklene skjedde frivillig», sier NAV-sjef

En mann  i 40-årene fra Moss fikk i 2017 utbetalt 104.000,- kroner av NAV for mye i trygd. På tross av at mannen selv meldte i fra om avviket, kom han forleden dag ut fra en klinikk i St.Petersburg adskillige kroner og to klinkekuler fattigere.

Mannen ble i 2015 uføretrygdet etter gjentatte alvorlige tilfeller av plattfot og klamme hender. Det gikk helt fint, til han i 2016 var så tørr i hendene av han kunne ta opp sitt gamle arbeide som intimfrisør i en 20% stilling. I 2017 oppdaget mannen at han hadde jobbet 22% og ikke 20%, som loven legger til grunn for at han skal få utbetalt full trygd. Han meldte selv til NAV om avviket. Allikevel ble han, uten lov og dom, nylig idømt 75 års fengsel i en kjennelse fra Brunlanæs Høyesterett AS.

artikkelen fortsetter under annonsen

Seksjonsleder ved NAV Brunlanæs forsvarer avgjørelsen: – La meg først poengtere at fjerningen av mannens testikler skjedde etter han egen vilje. Vel og bra tok vi initiativet, i den grad at vi lot «synderen» (intern sjargong for trygdesvindler red.anm.) få valget mellom å sone 75 år hos våre russiske samarbeidspartnere i Sibir, eller få fjernet testiklene ved et sykehus vi har avtale med i St.Petersburg. Han opplyser videre at de amputerte genitaliene ble solgt som naturmedisin til et apotek i Kina, for å dekke rentene på noe av gjelden til mannen.

Mannen ble både skuffet og sjokkert, da han mottok dommen (Bildet er en faksimlie fra filmen «The last eunuch in China» fra 1988 og pixelert ved en senere anledning. Bildet er i denne sammenheng brukt for å illustrere sjokk og vantro som følelse, og har ikke noe med noen av de oppdiktede personene i denne artikkelen å gjøre – Foto: Mubi)

Veldig fornøyd med «Russland-avtalen»

NAV Brunlanæs har som et pilotprosjekt en avtale med Russiske myndigheter, hva angår både medisinske inngrep og soning for sine klienter.
– Vi er veldig fornøyds med avtalen, sier seksjonsleder Magnus Takras videre: – Den har spart oss for masse penger. Sant og si har vi ikke noen som har valgt soning i de tilfellene der vi har stilt ultimatum, slik vi gjorde med frisøren det her er nsakk om, sier han videre og opplyser at han ikke har anledning til å uttale seg om enkeltsaker.

Grunnen til at mannen fra trygdesvindelen ble gitt valg mellom soning eller kastrasjon, forklarer Takras med at man vi lunngå spredning av en dårlig mentalitet.
– Vi vet jo at uheldige holdninger spres lettes i egen fmailie og til egne etterkommere. Vi synes derfor det er tryggest å unngå at klienten formerer seg. På tross av at vi da ikke oppnår soning, ønsker vi selvsagt at vedkommende avstår fra om gang med omverdenen i en tilsvarende periode som dommen gjelder.

Seksjonsleder Anders Takras i NAV (her fotografert utenfor NAV-kontoret i Brunlanæs, med klientkø i bakgrunnen) ser ikke noe negativt i det å leve som evnukk. «Det er bare såå befriende», sier han.

Urettferdig!

Mannen saken gjelder, vil gjerne være anonym, men uttaler at han synes dommen og utøvelsen er urettferdig. Fastlegen min ble tatt for å ha svindlet Helfo for 220 millioner dollar i Bitcoins i fjor. Han slapp straff og fikk beholde pengene… og her står jeg som en evnukk, selv om jeg har betalt tilbake pengene for et forhold jeg selv meldte om.

– Dere snakker om dette som det skulle være noe negativt. Å leve som evnukk er jo bare såå befriende. Denne mannen vi her snakker om er tross alt en tidligere trygdemottager og passert de 40. Selv om han nå er tilbake i arbeid, må det være temmelig innlysende Victoria Milan – 100% anonymt «>at ingen fertil kvinne vil ha en sånn mann. Her må det tillegges at våre leger i Russland kun fjernet testiklene fra kroppen hans. Han har fortsatt urinveiene uendret, og kan late vannet helt uproblemtatisk, avslutter seksjonsleder Takras.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse