Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Mann så på grov erotikk på toget. Ble kastet av med klærne på!

artikkelen fortsetter under annonsen

Øredøvende dramatikk på Østfoldbanen

Et noe spesielt scenario utspant seg på toget fra Fredrikstad til Oslo fredag ettermiddag. På et stappfullt pendlertog satt en eldre mann seg godt til rette med nettbrettet sitt og benyttet togturen til å overvære noen erotiske klipp av det svært grove slaget. Flere av de medreisende reagerte.

Mannen var tydelig opphisset

Flere av medpassasjerene beskriver situasjonen som flau og særdeles ubehagelig for alle parter. Mannen brydde seg verken om lydnivå eller det faktum at de fleste lett kunne se innholdet på mannens nettbrett og at han spise banan.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Han avslørte sin iver over innholdet med lettere stønning og samleiebevegelser med underlivet, forteller en lettere opprørt pendler.

Spesiell underholdning: Mannen som her er avbildet av en av medpassasjerene hadde ingen skrupler med å se på pornografiske filmer i full offentlighet på pendlertoget mellom Fredrikstad og Oslo

Fikk tilsnakk av personale

Etter at konduktøren var blitt oppmerksom på mannens noe spesielle underholdning, gav han mannen beskjed om at hans aktiviteter ikke ble akseptert. Mannen insisterte derimot på å la seg underholde videre, men gikk med på å ta på øretelefoner. Situasjonen ble allikevel såpass ubehagelig at mannen fikk beskjed om å forlate toget ved Ski stasjon …noe han gikk med på.

Ble kastet av: Her på lille Ski Stasjon ble mannen kastet av toget. Mannen bannet og svor, men forlot toget uten nevneverdig dramatikk. Mannen tog deretter drosje A-342 videre.

Noen lo andre ble rasende

Reaksjonene på toget var todelt forteller en av de medreisende.

– De unge lo og viste en flau holdning mens de litt eldre, spesielt damene ble relativt forbannet som det heter på godt norsk, sier han. NSB sier de er klar over den noe spesielle situasjonen som utspant seg denne uken, men sier videre at saken ikke vil få noen ytterlige etterspill for konduktøren som kastet han av.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse