Norges mest seriøse nyhetside

annonse

En manns rektum falt ut etter at han spilte mobilspill i 30 minutter på do!

artikkelen fortsetter under annonsen

Mobilavhengig?

Nettsiden Unilad forteller om en kinesisk mann som den 4 februar fikk en lærepenge av de sjeldne. Mannens rektum falt ut av analåpningen hans da han rett og slett satt for lenge på do. Hvorfor? Jo han spilte mobilspill i over 30 min

Måtte operert
Videre fortelles det at mannen som først ble omtalt i Kan Kan News i all hast ble operert og at tilstanden var svært alvorlig. Episoden skal ha skjedd i den Kinesiske provinsen Zhongshan. Legen, Dr Su Dan forteller at mannen hadde en såkalt raktal prolaps som rett og slett resulterer i at rektum faller ut og henger utenfor kroppen.

artikkelen fortsetter under annonsen
Relatert bilde


Kjent positur for de fleste? Mange bruker nok det fredfulle tiden på do til å gå igjennom mobilen. Det samme gjorde den kinesiske mannen som i hele 30 minutter spilte spill. Det ble rektumet hans ikke spesielt glad for.

Gir mobilen skylden
Doktoren forteller at han gir den lange tiden med mobiltelefonen skylden for hendelsen. Når mannen sitter så lenge og spenner analåpningen svekker det musklene og rektum kan falle ut forteller han. Kanskje noe å ta til etteretning neste gang du blir sittende med mobilen veldig lenge på toalettet?

Det hører med til historien at det går bra med den spilleglade kineseren. Les hele saken her

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse