Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Margrethe (41 år) mener røyking er ufarlig. Raser mot røykehets

artikkelen fortsetter under annonsen

Mener røyking er ufarlig

Margrethe Torbjørnsen fra Oslo er forbannet. Nå står hun frem og forsvarer det hun mener er mobbing og urimelig hets av røykere over hele landet. Margrethe har røyket 30-40 sigaretter hver dag i snart 20 år og mener hun er i langt bedre form enn de fleste på hennes alder.

Lei av å røyke utendørs
Det siste 10-året har vært både frustrerende og irriterende for Margrethe. Det startet med røykeforbud på cafèr og barer for deretter bare å skalere videre med flere og flere restriksjoner. «Det virker som antirøyke-kampanjer er viktigere enn alt annet» forklarer Margrethe mens hun hele tiden tenner den ene røyken etter den andre. «For meg er det helt utenkelig å ikke røyke. Jeg har heller ingen problemer med å forklare alle fordelene med å røyke ovenfor folk i alle aldre» fortsetter hun; «Nytelsen røyken gir er en berikelse i livet mitt. Det sosiale aspektet av det samt det faktum at det nok ikke er så farlig som leger og andre propagandaaper skal ha det til» raser hun videre.

artikkelen fortsetter under annonsen

I god form: 41 år gamle Margrethe fra Oslo mener røyking er undervurdert og at farene med tobakken til de grader er dramatisert. Hun sier hun har null skrupler med å anbefale folk å røyke sigaretter.

Blitt kastet ut av tog og barer
Ettersom Margrethe har såpass store problemer med røykeforbudene som florerer i det offentlige rom har hun flere ganger blitt kastet ut fra både tog og barer. «Når jeg velger å ta en sigarett på toget blir det helt furore» sier hun og fortsetter; «Passiv røyking er i verste fall bare litt ubehagelig. Det er i alle fall ikke så farlig så jeg bryr meg virkelig ikke» sier hun. Også barene rundt om i hovedstaden vet godt hvem Margrethe er. «Jeg tipper jeg har røyket inne på alle barene på Oslo Vest» ler hun. «Jeg anbefaler faktisk alle om å boikotte røykeforbudet. Om alle bokstavelig talt blåser i røykeforbudet forsvinner det av seg selv» avslutter hun.

Røyk inne, blås i forbudet: Margrethe røyker demonstrativt på tog, barer og cafèr. Nå oppfordrer hun alle røykere til å gi blaffen i alle forbud. «Sammen fjerner vi de tåpelige forbudene» sier hun.

Margrethe sier hun nå skal jobbe hardt i mediebildet og sørge for at røyking igjen kan bli sett på som et 100% akseptert nytelsesmiddel.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse