Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SvenskNorsk FrikirkeMenighet vil at KONDOMER må forbys

artikkelen fortsetter under annonsen

Vil utrydde homofili og usædlighet

Den kristelige fri-menigheten Herrens Veier forlanger at kondomer nå må forbys.
– Å fremelske usedelighet ved å tilby et slikt produkt som hindrer Guds vrede er helt uhørt, i følge menighetens Norsk-Svenske dom-pastor Pontus Pilathus.

– Kjønnssykdommer er guds straff for å ikke innrette seg etter Vår Herres bud og forordninger , sier Pilathus; – Grunnen til at disse sykdommene eksisterer er Guds måte å vise menneskeheten at dette ikke er greit.

artikkelen fortsetter under annonsen

Vi spør Pilathus om dette ikke vil følge til en utrolig stor mengde dødsfall på grunn av AIDS, syfilis og andre uhumskheter, han svarer så med at det er bare guds vilje og hans måte og utrydde uønskede elementer i vårt samfunn.

Dom-pastor i frikirken Herrens Veier, Pontu Pilathus

Da vi påpeker at dette og vil ramme mange heterofile i tillegg til de homofile, svarer han at alt er Guds vilje; – De som rammes av slike sykdommer har garantert levd livet på en slik måte at de fortjener det. Dette gjelder og de som prøver og behandle disse sykdommene, da dette må være imot guds vilje. Gud straffer de som ikke lever etter hans bud, men også de som prøver å forhindre hans gjerning ved å helbrede, mener han.

– Dette må da føre på sikt til utrolig mange uønskede graviditeter påstår vi, hvorpå han repliserer med at vi mennesker skal ikke tukle med skaperverket, seksuell aktivitet skal KUN benyttes i forplantningsøyemed, så disse graviditetene er også en del av Guds plan med oss mennesker.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse