Norges mest seriøse nyhetside

annonse

#metoo ?  Leder for SEXTREFFSIDE tok direkte kontakt med KÅTE jenter

artikkelen fortsetter under annonsen

– Skjønner ikke helt problemet, sier direktør; – Disse damene fikk jo det de søkte etter.

For datingsider og sider for nettsextreff gjelder både skrevne og uskrevne regler. Nå kan det se ut som det ett av de største Norske nettstedene for sistnevnte sjanger har brutt begge. eAvisa har fått kontakt med en jente som mener sjefen for nettsiden har tatt direkte kontakt med henne.

Av flere jenter har kun en valgt å stå fem.

– Jeg var i et forhold som vaklet, forteller hun; – Sikkert passe dumt av meg å lage annonse på nettsiden, før vi offisielt hadde slått opp, men sexen fungerte ikke og jeg trengte sex. Det høres helt harry ut nå, men sånn var det.

artikkelen fortsetter under annonsen

Helt stille på nettet

Hun satte inn annonse på siden, med ganske vågale bilder av seg selv. – Ja, de var vel kanskje et godt stykke over kanten, men jeg var helt desperat på oppmerksomhet akkurat da. Jeg trodde jeg skulle få masse henvendelser, men det var faktisk helt stille på kontoen min.

Så begynte det å komme brev …fra en enkelt person.

– Han var ikke min type, men han var veldig pågående sier hun. Det virket som han hadde godt med penger og fristet med ferier og restaurantbesøk. Jeg lar meg ikke lure av sånt, men han var litt småkinky på noen punkter som jeg syntes var litt spennende.

Hun svarte endelig på henvendelsene, og kontakten ble oppnådd. De to møttes og det hele skal i følge vår kilde har endt i flere sextreff på forskjellige hoteller i Oslo.

Vi fikk kontakt med mannen i hans rådyre Porsche i garasjen under SAS-hotellet i Oslo. Han ville ikke kommentere saken.

Mistanken

Stolt viste hun frem bilder av sin nye erobring til en venninne med litt erfaring i miljøet. Det viste seg at denne personen var mer kjent enn det som var hyggelig. Flere jenter i vennekretsen hadde hatt tilsvarende kontakt med samme mann. Etter å ha sjekket med hotellet viste det seg at mannen var ansatt i eierselskapet bak nettsiden.

Daglig leder i selskapet vil ikke svare på hvorvidt vedkommende hadde blokkert for andre kontakter til denne jenta, men påpeker at i så fall er dette et stygt overtramp, og skriver i mail til oss:
«At han har blokkert for andre er i så fall et stygt overtramp og skal ikke forekomme. Utover det skjønner jeg ikke helt hva problemet er her. Disse damene fikk jo det de søkte etter via gratis prøveabonnement. Så burde jo egentlig være glad for at de ikke hadde betalt noe»

Fortsatt behov for kontakt

– Jeg brøt selvsagt kontakt med han, forteller jenta og medgir at hun fortsatt har kontaktannonse ute. – Jeg skal ikke engang prøve å late som jeg er noe dydsmønster. Nå er jeg i alle fall single på ordentlig, avslutter hun og innrømmer at hun fikk virkelig smaken på det hun kaller “småkinky ting”.

– Han likte at jeg kledde meg i korte kjoler, uten truse eller bh under. Jeg ble “beordret” til å vise meg frem for andre ved å spre bena på bar eller løpe naken i gangen på hotellet. Jeg tør ikke det alene, men det tenner meg at gutter ser meg eller bilder av meg mer eller mindre naken. Jeg er ikke stolt av å føle sånn, men jeg gjør det.

Hun opplyser til slutt av hun fortsatt har annonse og profil ute på dette nettstedet, men at hun er blitt mer skeptisk til hvem hun går på treff med. Hun forteller at hun fortsatt har gratis prøvetid.

De øvrige jentene som er involvert i saken, har valgt å ikke stå frem.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse