Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Morten (37 år) har røyket 60 sigaretter hver dag. Føler seg i kjempeform

artikkelen fortsetter under annonsen

Røyk er ikke farlig?

Morten Vattlo på 37 år har siden han bestemte seg for å begynne å røyke i en alder av 16 år røyket over 60 sigaretter hver eneste dag. Han mener sigaretter ikke er helseskadelig overhodet og oppfordrer flere til å benytte seg av tobakk som nytelsesmiddel.

Har storrøyket i 21 år
Morten har siden han droppet ut av 1 året på videregående røyket over 60 sigaretter hver dag. Han forteller selv at han stort sett aldri er forskjølet og at han generelt sett føler seg i knallgod form. Han mener sigaretter ikke er i nærheten av å være helseskadelig og at det er myndighetenes avgiftspolitikk som ligger til grunn for den omfattende og negative omtalen sigarettene får. «Når jeg knapt nok gjør noe annet enn å røyke sigaretter hver dag sier det seg selv at det ikke er helseskadelig» sier han og fortsetter; «Det bør også være et stort faretegn at jeg FØR første røyk på morgenen hoster og breker noe voldsomt, men så snart jeg har røyket 1-2 sigaretter så stopper hosten» forteller han og konkluderer; «Med dette grunnlaget kan man vel egenlig konkludere med at røyking faktisk kan hjelpe mot hoste» sier han overbevisende.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er b2094c609839160654264309f78d1f2e.jpg

Herlig avslappet holdning til sigaretter: Mens helsehysteriet hyler rundt om i hele Norge, har Morten på 37 år fra Bergen et herlig avslappet forhold til at tobakk. Han røyker 60-70 sigaretter hver dag og koser seg med hver eneste røyk. Nå advarer han andre mot det han opplever som tullete helsepropaganda som kun er til for at myndighetene skal få dratt inn mer avgifter

Barn bør oppleve røyking
Videre kan Morten fortelle at han tross sin unge alder savner det å være ung røyker. Han husker godt det første året han startet med røyking. Han var del av noe større kan han fortelle. «Vi var en gjeng som møttes og kunne prate om alt mens vi røyket masse» sier han. «Slik er det ikke lenger, idag sitter de unge inne og spiller tv-spill alene uten engang å ha forsøkt å røyke sigaretter» sier han oppgitt. «Hadde det ikke vært for myndighetenes tullete helsepropaganda hadde garantert en rekke flere ungdommer forsøkt seg på røyking og på den måten kunne de fått en litt kulere og mer givende ungdom enn det de opplever idag» avslutter han noe fortvilet. Bård er idag 37 år og uføretrygded, men kan forsikre Eavisa om at dette ikke har noe med hans omfattende sigarett-røyking å gjøre. «Nei, det har på ingen måte noe med røykingen å gjøre» sier han og forteller at bakgrunnen for at han er uføretrygded er at han tidlig i livet pådro seg en lungesykdom grunnet forurensing i luften på hytta i Gol.

Kunne du tenkt deg å prøve røyking? Si din mening i kommentarfeltet under

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse