Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Møt kjendisparene med katastrofalt STOR aldersforskjell

artikkelen fortsetter under annonsen

Noen få år kan da umulig spille noen rolle ?

Har du tenkt å bli rik og berømt? Det drar med seg noen fordeler faktisk. All erfaring tilsier i alle fall at du kan ha stor suksess innen seriemonogamiet. Hvis du er flink på særeieavtaler, og driver jevnlig innbytte, kan du fort ende i en situasjon der din utkårede gikk i bleier da du var godt voksen.

Det er klart en slik situasjon kan ramme en hver med litt ekstra sjarm, indre uro og en god porsjon ustabil flaks. Skal du derimot dyrke dette som en vedvarende «sport», bør du nok ha et kjent navn og en grei representasjonskonto. Vi skal ikke innlate oss på om dette er ekte kjærlighet eller ikke, men det er noen jenter som liker røde løpere bedre enn andre. Da er de kanskje ikke så nøye på om han som står sammen med dem løper like fort lenger…

artikkelen fortsetter under annonsen

Se bare her:

Jason Statham og Rosie Huntington-Whitely

Det er greit. Han løper fort og slår hardt, men vi kommer ikke fra at denne tøffingen har høyt hårfeste, og er egentlig en liten tært.

Aldersforskjell: 19 år

Mary-Kate Olsen and Olivier Sarkozy

Her er det vel egentlig hun som er kjendis. Men vi har en klar mistanke om at han har penga.

Aldersforskjell: 17 år

George Clooney og Amal Alamuddin

Tja! Her er det vel han som har både utseendet og berømmelsen. Hun hadde penger selv, og det er vel og bra. Ellers var det vel bare en laud og noen spiseforstyrrelser hun bragte til bordet.

Aldersforskjell: 17 år

Jerry og Jessica Seinfeld

Sikkert en morsom og underholdende fyr. Men fet bankkonto har nok hatt sitt å si. Høyt ego og like høy panne er i seg selv ikke alltid nok.

Aldersforskjell: 17 år

Alec Baldwin og Hilaria Thomas

Han begynner å bli fet, Alec. Og fordi som ikke ser det med en gang… Forsøk å Googlelitt halvdårlige bilder av han opp mot selveste rikspervo Josef Fritzl, og sjekk om ikke godeste Alec kanskje har en Østerrisk dobbeltgjenger. 
Da hjelper det med førsterollen som President Trump i TV-serien Saturday Night Live og noen filmroller.

Aldersforskjell: 26 år

Donald og Melania Trump

Skal du være en ekkelt utro gris, hjelper det å være både rik og president. Det er jommen godt hun allerede har øya halvt igjen, så slipper hun forhåpentligvis å se det hun ikke ønsker.

Aldersforskjell: 23 år

Harrison Ford and Calista Flockhart

Han har fortsatt suksess på lærretet, tross både uryddig og grånende sveis, mens hun først og fremst ikke har dratt på seg så mye viktig siden TV-rollen som katastrofalt undervektig advokat Ally McBeal go en rolle i Supergirl som ingen har sett…

Aldersforskjell: 22 år

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones

Tross ukjent antall utroskapsskadaler og sexavhengighet har Catherine Zeta-Jones giddi i mange år nå. Selv om navnet hennes er kjent, kan det jo være mulig at det fortsatt er far som bærer pengesekken.

Aldersforskjell: 25 år

Ron Wood og Sally Humphries

Har du først klart å kapre deg en halvsenil og skrukkete rocker, så bli ved din lest unge pike. Gutta er jo fortsatt tidvis på veien, så litt sol fra rampelyset kan du også unne deg.

Aldersforskjell: 31 år

Bruce Willis og Emma Heming

Etter at et par mer kjente piker ikke gadd mer, var det Emmas tur. Fortsatt kjent og godt med penger på konto. Sikkert ikke noe dårligvalg …for henne.

Aldersforskjell: 24 år

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR FLERE BILDER

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse