Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nå får du trykket avis i postkassa til fast pris – enten du vil eller ikke!

artikkelen fortsetter under annonsen

Nye desperate tiltak mot avisdøden

Det er nå besluttet at avisen Den Nye Avis skal få riksdistribusjon til alle Norske husstander. Avisen skal ikke ha reklame, men være finansiert ved en tvungen avgift som ligner skremmende på det vi ellers kjenner som NRK-avgiften.

– Vi kan ikke sitte å se på at avisdøden fortsetter i det tempo vi har sett de siste årene, sier Atle Grave Nesevik, formann i Presseforbundet og samtidig spesialrådgiver for det nye Kommunikasjons- og Publikasjonsdepartementet som snart skal flytte inn i Regjeringens nye kontorer på tidligere Hotell Oslo Plaza.

artikkelen fortsetter under annonsen
Redaksjonsarbeidet i Den Nye Avis skjer etter gamle metoder, tross navnet og nye politiske grep i «markedsføringen»

Tripperolle i politikken

Atle Grave Nesevik er tilfeldigvis også redaktør for avisen Den Nye Avis, men ser ingen problemer med sin nye trippelrolle:

– Nei absolutt ikke, svarer han eAvisas medarbeider: – Dette er bare en fordel. Den Nye Avis har tatt ansvar og hentet inn de medarbeiderne som er skavet av fra de andre avisene i problemer, og gitt disse en trygg arbeidsplass.

Redaktør Atle Grave Nesevik, som også er formann i Presseforbundet og samtidig spesialrådgiver for det nye Kommunikasjons- og Publikasjonsdepartementet vil fortsatt at vi bruker sladding på ham, grunnet «private grunner av intim karakter».

En NRK-avigift til!

Han ser heller ikke noen problemer med at abonnementsavgiften er tvungen og kommer som en obligatorisk avgift på kr. 1433,85 to ganger i året.

– Dette er et beløp Nordmenn erfaringsmessig har sett ut til å resignere lett til, så det tror vi ikke engang merkes. Jeg tror heller publikum nå skal se gleden i at de får hjem en avis som bringer en stolt pressetradisjon videre. Vi har en stolt stab som sørger for å bringe hjem en riktig politisk farget nyhetssituasjon og tvinge alle som ikke deler vårt syn til å legge seg flat. Vi deler ut fortjente lønninger og holder redaksjonsmøter slik de skal være, hvor det røykes, drikkes og pules over en lav sko, smiler han.

– Men er ikke dette stikk i strid med denne #metoo ?

Atle Grave Nesevik rister oppgitt på hodet: – Jeg tar tilbake jobbtilbudet din idiot! Du skjønner jo ingen ting. Vi snakker politikk her. Knulling er en del av politikken. Pressen er en del av politikken. Vi har hyret inn en kvinnelig HR-direktør til å sørge for en god balanse, så dette skal vi få til å tie helt i hjel, i beste sosialistisk politisk tradisjon.

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse