Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nå kan du gjøre noe med MIGRENEN – Nå er det GRATIS!

artikkelen fortsetter under annonsen

900.000 personer sliter jevnlig med migrene. 1.3 millioner med spenningshodepine.  
Hvordan unngår du det?

Det er aldri fullt ut utredet hva som forårsaker migrene, og derfor er det heller ikke noe fasitsvar på hvordan man unngår det.

Hva er migrene og spenningshodepine?

Det er to typer migrene. Vanlig og Klassisk migrene. Følelsen er ganske lik. Klassisk migrene er en nedsettelse av blodgjennomstrømningen i bakre del av hjernen. Det brer seg etter hvert fremover i hjernebarken. Du vil da merke pulserende hodepine, på en eller begge sider av hodet. Det skyldes forandringer i blodårene utenfor hjernen. Hjernens blodgjennomstrømning øker mot slutten av og etter anfallet.

artikkelen fortsetter under annonsen

Hva er Aura?

Man vil forut for dette får et «varsel» som prikking, synsforstyrrelse, svimmelhet e.l. Man kaller dette et «Aura», på samme måten som diabetespasienter opplever «Føling», selv om symptomene er noe forskjellig. Vanlig migrene kommer uten «Aura», og fungerer medisinsk litt annnerledes.

Hvem får migrene?

900.000 personer i Norge sliter jevnlig med migrene. 1.3 millioner med spenningshodepine. Migrene begynner som regel i puberteten. Kvinner rammes dobbelt så ofte som menn. Mange får migrene i forbindelse med mensen. Det skyldes da fall i østrogennivået.

Kronisk Migrene

Vedvarende hodepine i minst 15 dager pr. måned i over tre måneder kalles for kronisk migrene. Et kraftig migreneanfall som varer over tre døgn betegnes status migrenosus.

Hvordan unngår du migrene?

Kvinner som får migrene i sammenheng med menstruasjon, kan stabilisere østrogennivå ved å spise p-piller uten opphold. Derimot vil de fleste trenger smertestillende for å lette smertene. Kvinner som er mye plaget, rådes ofte til å ta minipillen fremfor p-piller, da det letter blodgjennomstrømningen når de tas sammen med paracetamol.

Skal man unngå migrene bør man se på hva som utløser anfallene. Ofte hjelper det med mindre stress, regelmessig og nok søvn og god mosjon.

Hvius duer er en av dem ange som er plaget med migrene vet du også at det er få eller ingen ting som hjelper. Derimot finnes det nå et naturmiddel, laget i Norge av norske urter, med den høyeste kvalitet og de beste skussmål

Se bare her:

Fordi vi er sikker på at det vikrer, tilbyr Bioform deg nå å prøve produktet gratis!

Nevroform fra Bioform er et Norskprodusert naturmiddel. Det er helt ufarlig, har ikke bivirkninger og er ikke vanedannende. Du kan prøve en hel eske gratis, ved å klikke denne linken. Ved gitte kriterier kan du også få frakten gratis!

Det du kan også ringe: 77861868, der du får kyndig hjelp av Norske fagfolk.

Du kan også sende en ePost til: salg@bioform.no eller klikke her for å komme til Bioform sin hjemmeside.

En migrenefri tilværelse koster kr. 69,- for første forsendelse, og deretter 220,- pr. gang. Hver fjerde boks spanderer Bioform på deg.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse