Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nå kan du søke om å få din andel utbetalt fra oljefondet!

artikkelen fortsetter under annonsen

Nå starter utbetalingene fra oljefondet!

Etter flere runder i stortinget kan nå finansdepertamentet meddele at det er besluttet å utbetale midler til de nordmennene som ønsker sin andel av oljefondet for seg selv. Dette betyr med andre ord at hver nordmann i praksis kan få utbetalt opptil 480 000 fra den sittende regjeringen, men det anbefales å være rask med søknaden. Blir det regjeringsskifte blir det med all sansynlighet iverksatt tilltak som stopper utbetalingene.

Folkets penger, ikke statens
Det er den blåblå-regjeringen som fra første dag har kjempet for at nordmenn selv skal forvalte sin andel av rikets midler. «Vi ser bare oppsider med en slik løsning» sier Fremskrittspartiets leder og finansminister Siv Jensen. «Staten bruker vanvittige midler på å forvalte disse midlene og det koster store summer å sysselsette 1000-vis av statsansatte for å flytte pengene som tross alt ikke tilhører staten, men hver den enkelte nordmann» sier hun. Staten vil kunne si opp 21 283 statsansatte noe som igjen sparer skattebetalerne for vanvittige summer ifølge finansdepertamentet.
oljefondet-utbetaling-eavisa-satire
Vanvittige verdier: Oljefondet har i skrivende stund en verdi på ufattelige 6 916 115 311 311 norske kroner. Nå kan du få din andel av dette utbetalt i løpet av bare noen få dager.

artikkelen fortsetter under annonsen

Utbetales innen 4 virkedager
Regjeringen meddeler videre at man søker på regjeringens egne sider og at man deretter garanterer en behandlingstid på maks 4 dager. «Dette tilsier med andre ord at dersom du søker på en mandag har du pengene disponibelt på din konto allerede samme uke. For å få til en slik ekstraordinær behandlingstid har vi ansatt 16 saksbehandlere som kun skal jobbe med utbetalingene» heter det videre i meldingen. Det skapes altså hele 16 nye arbeidsplasser. Nok en positiv effekt av ordningen i følge Jensen. Disse 16 har bakgrunn som saksbehandlere fra NAV og er vant til å jobbe raskt…

Rammene rundt løsningen utarbeides i disse dager og samtlige nordmenn vil få melding om ordningen direkte på sin Facebook-konto. Om man følger Høyre eller FRP på Facebook vil du få beskjed omgående direkte til dine Facebookprofil sier regjeringens it-sjef Ole-Gunnar Bankseth. Mer info på FRP`s egne Facebooksider her

Del den gode nyheten på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Les også: 10 ting du ikke vil tenke på når du onanerer
Les også: Rekordmange slanger i Norske doer. Slik slipper du orm i toalettet!
Les også: Slik får du oftere og større ereksjon i sengaLes også: Ostepop øker sexlysten hos alenemødre

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse