Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Naive russ blir flådd hvert år!

artikkelen fortsetter under annonsen

Spar tusenvis av kroner ved å gå rett til kilden

Man trenger ikke lenger svi av hele russebudsjettet på klær, men når mulighetene er mange kan det kan være slitsomt å finne den billigste leverandøren. EAvisa tok jobben og gjorde grovarbeidet for deg. Ved å sette sammen en pakke med de vanligste russeklærne, kunne vi sammenligne de forskjellige aktørene. Det skulle vise seg å være over 5.000 kr forskjell fra billigst til dyrest. Vi tok turen til testens rimeligste leverandør: RussExpress på Økern i Oslo.

artikkelen fortsetter under annonsen

– De som kommer til oss starter gjerne med et par plagg med dekknavn eller logo på. De som er med på prosjektet får da for eksempel en hettegenser og en longsleeve. Det kjører vi gjennom for ca. 600 kroner. Hos noen av konkurrentene ender man opp på langt over det dobbelte før varene er på døra, sier daglig leder, Jarle.

Men 600-1000 kr er jo ikke så mye spart for en steindyr russetid, Jarle?

– Det er først når det kommer til konseptklærne at det begynner å dra på seg. De fleste bestiller hettegenser, hettejakke, longsleeve og parkas. Det er en pakke vi vanligvis kan levere for omtrent 4000 kr. Går man til en av de store leverandørene må man fort ut med mellom syv og ti tusenlapper.

Hva med russebuksa, lua og kortene da?

– Du mener grunnpakka? Den er ikke dyr. Som regel ligger en sånn pakke på 1000 kr. Den er det egentlig like greit å bestille fra en av de store. De har sånt på lager. Det er konseptklærne som blir dyre og tar tid. Det er på de tinga vi ofte hører om misforståelser og forsinkelser. Det kan jo fort bli litt krise.

Men det blir det ikke hos dere?

Vi tar aldri imot flere bestillinger enn vi vet vi kan klare. Vi har eget trykkeri så alt blir produsert i eget lokale. Vi er en liten gjeng som jobber hardt for å levere gode produkter til kundene våre. Og hvis det skulle være noe er vi lette å få tak i. Det er bare å ringe meg på mobilen: 900 96 166.

Videre forteller Jarle at de gjerne møter folk for en prat ute, eller at de er velkomne til Kabelgata 33, rett bak Økernsenteret i Oslo.

De kan også nås post@russexpress.no og russxpress.no

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse