Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NASA betaler DEG en halv årslønn for å bli i senga i to måneder!

artikkelen fortsetter under annonsen

Drømmejobben for latsekker!

NASA har avslørt drømmejobben for dovne slappfisker – Bli ligger i senga et par måneder og få betalt 16.500 Euro for din innsats. Ingen dårlig deal det vel?

NASA, som her samarbeider med det tyske luftfartssenteret (DLR), ser etter sunne kvinnelige rekrutter i alderen 24 til 55 år for sin «Artificial Gravity Bed Rest Study», som undersøker effekten av vektløshet på menneskekroppen.

artikkelen fortsetter under annonsen

I alt varer studien i 89 dager – fem dager for å bli kjent, 60 dager med hvile og deretter 14 dager med hvile igjen og og så skal du på astronaut-rehabilitering. Det siste innebærer hvile, så du skal lettere komme deg tilbake i vanlig rutine og klar for det normale hverdagslivet.

Deltakerne blir innkvartert i enkeltrom, hvor romtemperaturen holdes konstant 24/7, og i 60-dagersperioden skal alt ut gjøres liggende: Spise, dusje, gå på do osv.

Selvfølgelig, for å unngå at noen kjeder seg, er fritidsaktiviteter som å se på TV, spille og lese tillatt. Professorene som leder studiet forteller at du kan bruke tiden på å delta på yrkesopplæring på nettet eller bare se på YouTube.


Studien varer 89 dager, med 60 av de som tilbys i sengen. Foto: DLR

Det skal visst nok også være greit å småsove litt, bare man ikke sluntrer unna i «arbeidstiden».

De som deltar i studien, vil også måtte tilbringe 30 minutter hver dag i en «menneskelig sentrifuge», som etter sigende «genererer kunstig tyngdekraft og fordeler kroppsvæsker tilbake i kroppen», ifølge studiens hjemme-side. Det høres kanskje ubehagelig ut, men NASA lover på tro, ære og samvittighet at det ikke er «som en karusell» og faktisk går ganske sakte.

Naturligvis er det et topplag av vitenskapsfolk, fysioterapeuter og medisinsk fagfolk til stede, hvis du trenger dem. Vi snakker jo store fysiske anstrengelser her.

Og hvis du er bekymret for at at du skal legge på deg når du ligger i sengen, har du intenet å frykte. Alle måltider er nøye planlagt av kostholdseksperter som vil finne det nøyaktige antall kalorier du trenger for å holde deg frisk og i godt hold.

Hvis det igjen høres litt deprimerende ut, fortsetter NASA videre at måltidene er helt normale og ikke» ekstra sunne «.

I god Amerikanske søppelmattradisjon er det noen ganger lagt til pannekaker og bakte søtsaker i form av wienerbrød. Men selv «danskene» som de har kalles, er tilberedt uten tilsetningsstoffer eller kunstige søtstoffer.»

Så, for å summere opp:

To måneder i sengen, uten å måtte gjøre annet enn å sove og snakke med noen forskere, wienerbrød, pannekaker og sånn grovt regna 140.000,- dings på konto. Her er det bare å melde seg på jenter …ellers er det kanskje verd et aldri så lite kjønnsskifte??

Studien starter nå i høst, med en rekke gruppesamlinger, på et Forskningssenter i Köln i Tyskland.

Hvis du har lyst på det, kan du søke jobben her. Søknaden må skrive på Tysk og det kan bli kamp om plassene!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse