Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Forsker mener NAV driver okkulte orgier

artikkelen fortsetter under annonsen

Oppsiktsvekkende rapport

Seniorforsker ved Senter for Etiske Studier (STESH) i Honningsvåg, mener å ha beviser for at det lokale NAV-kontoret er tuftet på uetisk satanisme og driver okkulte orgier, med masete klienter som uskyldige offer.

Forsker: Barthold Iversen driver også inngående forskning på følelseslivet til encellede organismer

Etikk-forsker Barthold Iversen har vært i vinden før, men når ser han ut til å ha laget virkelige bølger i lokalsamfunnet. Ute på det allerede forblåste og karrige landet med den fantastiske naturen, har Iversen gått hardt ut mot det lokale NAV-kontoret.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ikke bare lokalavisen
Foruten en artikkel som luktet svovel i lokalavisen har Iversen hengt opp plakater og stått vakt utenfor kontorene. På plakatene kommer det frem en rekke hårreisende påstander. Iversen mener han har beviser for at NAV holder vanskelig klienter fanget og driver bisarre medisinske eksperimenter på dem. Han mener også bestemt at kontoret er drevet på satanistiske prinsipper og at saksbehandlerne hver dag klokken 1200 avholder en timelang okkult orgie i kantinen.

Ut mot NAV: Seniorforsker Iversen på jakt etter uanstendige naturformasjoner.

Avslag på søknad om borgerlønn
Iversens saksbehandler ved NAV forvaltning Nordland, Lene Stolen, sitter med en klar mistanke om at Iversens intense svartmaling av etaten kan ha en sammenheng med avslaget på Iversens søknad om Borgerlønn etter at studentinntaket i 2015 helt og holdent uteble. Grunnet manglende søkermasse.
– Vi føler oss ikke truet av Iversen …men kjenner oss ikke helt igjen i påstandene om hva som foregår her inne, sier hun lattermildt.

Bevis nummer 2: En av Iversens egne tegninger fra opplevelser på NAV-kontoret.

Godt kjent
Barthold Iversen er godt kjent i forskerkretser. Han slo igjennom allerede på 50-tallet med den oppsiktsvekkende doktoravhandlingen «Bananens innvirken på Ne**renes ørevoks – En detaljstudie rundt Afrikansk-etniske gruppers personlige hygiene målt opp mot agronomisk suksess» fra 1963. Men allerede som 15-åring gjorde han seg bemerket med særoppgaven «Hvor gammel må man egentlig være for å slippe inn på Rosekjelleren?». Barthold Iversen ble aldri belønnet med noe doktorat for sitt arbeide, og tok i stedet yrkesfaglig utdannelse som rørlegger.

Fotnote: Senter for Religionstudier i Honningsvåg er ikke et statlig folkeuniversitet, men en privat finansiert institusjon uten offentlig støtte. Senteret tok i 2016 imot fire studenter, med Barthold Iversen som eneste professor og foredragsholder. Sentret har adresse Brønnøysund.

Kontoradresse: Senter for Etisk Forskning i Honningsvåg har oppgitt kontoradresse til denne bygningen i Brønnøysund

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse