Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Norges astmaforbund inn som hovedsponsor i Norges skiforbund!

artikkelen fortsetter under annonsen

Avtalen er verdt 78 millioner!

I en pressemelding fra Norges skiforbund opplyses det nå om at Norsk Astmaforbund går inn som hovedsponsor i den kommende skisesongen. «Ingen er så dyktig på utvikling av skiløpere som Norges astmaforbund så dette faller helt naturlig» sier skipresidenten.

God reklame for astma
Reidar Hosting hos Norges Astmaforbund sier i en uttalelse at det ser svært positivt på avtalen med langrensseliten. «Dette vil gi oss et enormt løft i antall medlemmer» sier han og påpeker videre; «Når vi ser at samtlige av de norske utøverne som presterer over tid har astma tror jeg veldig mange får øynene opp for denne prestasjonsfremmende sykdommen» sier han stolt.
Bilderesultat for happy man taking asthma medicine
Satser på astmamedisin: Landslaget i langrenn har i samarbeid med Norges astmaforbund funnet suksessformelen slik at man blir best på ski.

artikkelen fortsetter under annonsen

Prater også med fotballlandslaget
Videre forteller Reidar Hosting at de også nå har etablert en egen avdeling i astmaforbundet som skal drive med utvikling for fotballspillere. «Ja vi ser på en mulig løsning der vi også sponser både landslaget og elitedivisjonen. Kommer vi i mål vil neste års tippeliga hete «astmaligaen» forteller han.

Skipresidenten skryter uhemmet av Astmaforbundet. «Bare se hva de har fått til i sin utvikling av astma-syke langrennsløpere! Det er jo rett og slett imponerendes» sier han. Avtalen har en verdi på over 78 millioner kroner der mesteparten av dette skal leveres i form av busslaster med astmamedisin.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse