Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NORGES eneste superhelt har fått seg «sidekick» (hjelper)

artikkelen fortsetter under annonsen

Hils på Ruben – Superheltens høyre hånd!

Bare noen korte måneder etter at Norges eneste superhelt meldte sin ankomst, mottok eAvisa nylig igjen en håndskrevet pressemelding hvor Pærtmann forteller at jobben begynner å bli litt vanskelig og slitsom alene, både på en fysisk og emosjonell måte… (eller «slitisk og følingsmessig», som han skriver det)

Kjell-Ruben Bakfjellsnutten (aka Ruben) fremstår nok langt mer «tilgjengelig» og fargerik enn sine kolleger i bransjen. (Fra høyre: Pærtmann, vet ikke, aner ikke og Ruben.)

Selv om suksessen med å beskytte Østfold og (…for igjen å bruke Pærtmanns ord; «Kille noobs på dota, Brosjan») har vært stabil …har mer kriminalitet lurt seg inn i regionene Nedre Rakkestad og Mysen. Her har man opplevet både nasking i navngitte butikker og generell flatulens i det offentlige rom.

artikkelen fortsetter under annonsen

På grunn av dette, har den legendariske Pærtmann sett seg nødsaget til å hente inn profesjonell hjelp. Denne nye tvilsomme karakteren, eller i følge Pærtmanns ord: «Syke sidekick», har nå kommet inn i Østfold for å hjelpe sin gode venn fra småskolen.

Ruben har selv utnevnt seg selv til beskytter av arrangementet «Markens Grøde» på Rakkestad. (Bildet her er fra et helt annet sted.)

Hvem er så denne Ruben?

– Kjell-Ruben Bakfjellsnutten (som selv ønsker å være anonym for eAvisas lesere red.anm.) kaller sitt nestensuperhelt alter ego for Ruben og beskriver seg selv som en barmhjertig kæll med moderat innsatsvilje og lyst til å beskytte verden …og spise microbølgevarma fiskekaker med remoulade.

– I det siste har Pærtmann flere ganger uttalt i private samtaler på kontoret at hans gamle bestevenn har begynt å ha en «lett bøgete» oppførsel, forteller politioverkonstabel Sigrid Klump i Øst Politidistrikt. Hun legger ellers vekta på at hun er nøytral i Pærtmann sine beskyldninger mot Ruben, og at politiet som etat ikke har noe offisiell status i saken.
– Vi prøver å holde en viss oppsikt med begge to, sier hun oppgitt.

– Pærtmann har også lagt til at det har begynt å bli litt vanskelig med å jobbe med Ruben, siden han som regel må være hjemme på gutterommet hos sine foreldre i Stasjonsbyen før 21.30. Denne fristen har grunnet stor sakspågang, vært oversittet en rekke ganger.. og resultert i langtids inne-straff.

– Politikaptein Robert Smellen (også i Øst Politidistrikt) har også begynt å bli bekymret for den såkalte «side kick-superhelten». Det har tydeligvis vært mange ganger hvor de måtte ha ringt ambulanse i bekymring for Rubens helse. Noen av disse ulykkeshendelsene har vært svært forvirrende, som at Ruben har følt seg stygt skade etter å ha tråkket på en legokloss, har mistet mobilen på lilletåa og har litt mageknip med rennaræv.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse