Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Norges KULESTE nettbutikk gir bort årets RÅESTE påskeegg!

artikkelen fortsetter under annonsen

Club4Shop i Trondheim deler ut et påskeegg ungene ikke må få se!

Vi har tatt en liten runde på Fjesboken for å finne ut hvem som gir bort de beste, råeste kuleste og mest perverse påskeeggene i år!

Den erotiske butikken Club4shop, med adresse Trondheim gir, tradisjonen tro, i år igjen bort det råeste påskeegg verden har sett;

Fylt med snadder for både mage og kjønnsorganer.

artikkelen fortsetter under annonsen

Hva har vi her?

Årets påskeegg fra Club4 inneholder i følge beskrivelsen på nett høykvalitets erotiske produkter fra merker som Avalon, Adrien Lastic, BQS og flere andre.

Dette er nøyaktig hva egget inneholder, og det kan bli ditt helt gratis. Bare klikk her!

Vi tenker at dette må jo bli den perfekte kosepakken å få rett før påskehøytiden setter inn. Mens naboen svetter avgårde på ski, med gulklister på fingrene. Da han kommer hjem med merker og sår etter å ha tryna på skaresnø, er alt han har å glede seg til krimbøkene på hytta …som han har lest hundre ganger før.

Derimot kan den heldige vinneren av dette egget, glede seg til en helt annen spenning. De kan kose seg med sine utkårede på så utrolig mange flere vis, og som mest sannsynlig oppleve en mye mer tilfredsstillende påske enn noen andre har fått til på Ski …eller noen andre tettsteder i Follo.

For ikke å snakke om alle de fantastiske påskebildene du kan dele på Facebook, for å vise verden hvor godt du har hatt det …før amerikansk sensurhysteri hiver deg på hue og ræva ut.

Klikk her for å se linken, og delta i konkurransen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse