Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Norsk overlege: Barn har godt av å se foreldrene fulle i sommerferien!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Viktig at foreldrene koser seg!»

Stikk i strid med de fleste andre mener den anerkjente Norske overlegen Bent-Rune Gjølsrud at foreldrene bør drikke seg småbrisne selv om barna er tilstede. «Jo mer foreldrene drikker jo mer koser de seg og barna blir glade når foreldrene er glade» sier han. Han mener det er viktig å huske at dette er ferien til foreldrene også.

Fulle foreldre gir mer lommepenger
Dr. Gjølsrud reagerer på all feilinformasjonen som florerer på nettet fra såkalte «eksperter». «Små barn får ingen dårlig opplevelse selv om foreldrene forandrer personlighet og skriker litt ekstra» sier han overbevisende. I tillegg påpeker han det faktum at barn med fulle foreldre får mer lommepenger enn barn med kjedelige og edru foreldre. «Ja fulle foreldre gir ofte mye penger til barna slik at de går vekk så dette blir jo en vinn-vinn-situasjon» sier han.

Drikker hver dag på hytta: Sølvi-Anne Gjølsrud (Kona til Dr. Gjølsrud) sier hun drikker og koser seg på hytta hele sommeren gjennom. Barna Reidun og Allan koser seg med spill og oppvask mens mor og far koser seg på sin måte. «Fungerer utmerket» sier Sølvi-Anne.

artikkelen fortsetter under annonsen

Pappa blir gladere i sønnen sin
Gjølsrud viser til omfattende forskning der det er beviselig at fedre som drikker mye alkohol blir veldig mye mer glad i barna sine. «Det kan jo ikke være negativt at fedre er blir gladere i barna sine» spør han retorisk. «Dersom barna husker at pappa var ekstra glad i meg når han drikker alkohol blir det jo en positiv opplevelse hver gang pappa tar frem flasken med sprit på hytta eller i syden» konkluderer overlegen. Han synes det er tullete at barna indirekte skal begrense foreldrenes mulighet til å kose seg!

Han har et klart råd til norske foreldre på ferie; «Drikk og kos dere. Vis barna at alkohol kan være gøy og ikke minst mer huggelig enn uten» avslutter han. Hva mener du? Er du enig at foreldre bør drikke på ferie med barna?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse