Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NORSK OVERLEGE: Ekstremt mye samleie er verdens beste slankekur

artikkelen fortsetter under annonsen

Revolusjonerende resultater

Den anerkjente Norske forskeren og overlegen Magne Gjølsrud Hansen har i flere år forsket på hvilke type behandlinger som på mest effektiv måte vil resultere i evig vekttap. Resultatet er verken diett, intervalltrening eller juicing. Skal du raskt ned i vekt er det store mengder sex som gjelder i følge den anerkjente overlegen.

Gå ned 5 kilo i uken!
I den omfattende forskningsrapporten viser det seg at hyppig sex forbrenner ekstreme mengder av fettet man ønsker å bli kvitt i en forrykende fart. «Vi ser at de testpersonene som hadde sex mer enn 8 ganger i uken gikk fortere ned enn de som ikke hadde noen form for seksuell aktivitet» sier Gjørlsrud Hansen. Han kan videre fortelle at alle former for sex er langt bedre enn eksempelvis jogging, «Vi så at jenter som utførte oralsex på mannen sin flere ganger om dagen raste ned i vekt. Med andre ord er det langt bedre å tilfredsstille mannen din enn å jogge 1 mil om du vil ned i vekt» kan han fortelle.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bilderesultat for exercise sexGått ned 76 kilo på 2 måneder: Karianne Vilde Sørensen (bildet) har de siste 2 månedene gått ned over 76 kilo. «Vi starter dagen med sex og avslutter dagen med sex» forteller hun. Mannen Knut-Egil jobber som kokk samt at han selger Herbalife produkter på fritiden. «Jeg synes Herbalife er en fin måte å spe på inntekten litt» sier han.

Kurerte psykiske lidelser hos kvinnen
I tillegg til å rase ned i vekt så man også i studien at kvinner som hadde mye sex var langt lykkeligere enn jenter som hadde mindre sex. «Ja vi kan slå fast det faktum at jenter som har eller utfører sexrelaterte aktiviteter opp til 8 ganger i uken både er slankere og lykkeligere enn de fleste» sier forskeren. Hans klare anbefaling er å få med mannen på hyppigere sex samt spise moderate mengder med ostepop. «Vi vet at mange jenter er glad i ostepop, men dette bør de altså slutte med om de vil gå ned i vekt» avslutter den prisbelønnede forskeren.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse