Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Anerkjent norsk lege mener sykepleiere er i veien og tjener for mye! Møter massiv kritikk

artikkelen fortsetter under annonsen

Kunne like gjerne vært hjemme sier den anerkjente legen!

Den norske overlegen Fredrik B. Allestad går nå hardt ut mot norske sykepleiere som han mener er en fullstendig unødvendig yrkesgruppe. «Sykepleiere er dessverre oftere i veien enn de er til nytte» sier han lettere oppgitt. Han mener sykepleiere tjener for mye og oppfatter de som særdeles sytete. «Nå er jo de fleste sykepleiere kvinner slik at deres iver etter syting og konflikter muligens kan forklares med kjønn» sier han videre.

Maser på pasienter
Hans erfaring er at sykepleiere som regel later som om de jobber ved å mase unødvendig på pasientene. «Å gjennomføre en tre-årig utdannelse for å hente litt vann til pasienter eller knote rundt i gangene på sykehuset er mildt sagt bortkastet» sier han. Han mener nå at sykepleieforbundet burde se på mulige tiltak som sørger for at sykepleiere i Norge øker utdannelsestiden til fra 3 til 5 år! «1 av disse årene kan for eksempel benyttes til opplæring i konfliktløsing fremfor dagens situasjon der sykepleierne i stor grad skaper konflikter på arbeidsplassen. Det er mye krangling og grining mellom kvinnelige sykepleiere» sier han.

artikkelen fortsetter under annonsen
lege-sykepleiere-satire-ironi-humor-eavisa

Fortviler: Den anerkjente norske overlegen Fredrik B. Allestad mener kvinnelige sykepleiere sutrer og er mer i veien enn de er til nytte. Nå søker han flere menn i omsorgsyrker for å redusere det han omtaler som «kvinnelige mensenproblemer i helse-Norge»

Trenger flere menn
Han etterlyser samtidig flere menn i helsevesenet. Han mener at kvinner stor grad tar med seg personlige problemer på arbeidsplassen og at dette skaper unødvendig mye konflikter. «Min erfaring er at kvinner på generelt grunnlag jakter på problemer og glemmer å være profesjonelle. Dette er jo selvfølgelig svært uheldig når man skal jobbe med syke pasienter» påpeker han. Han har ingen problemer med å se at hans uttaleser vil provosere sykepleierne; «Nei jeg regner med at de skriker og dramatiserer dette opp på et nivå med atomkrig» sier han og forteller videre at han kan vise til eksempler der kvinner har blitt lei seg under en fødsel fordi den aktuelle sykepleieren ikke hadde fått barn enda. «Slike kvinnerelaterte følelser blir jo bare helt absurd» avslutter legen.

Mener du sykepleiere er mer i veien enn de er til nytte? Svar overlegen i kommentarfeltet under!

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse