Norsk vaskedame selger kjønnshår fra Justin Bieber for 300 000,- på Ebay!Vil du ha stjernens kjønnshår?

En vaskedame fra Norge har nylig klart å hente opp kjønnshår fra Justin Bieber i dusjen etter hans siste Norgesbesøk. Nå selger hun den populære popstjernens kjønnshår til høystbydende over 300 000 kroner på ulike salgs og auksjonsnettsteder i verden.

Mye kjønnshår
Og det er ikke lite kjønnshår det er snakk om. Vaskedamen har bare sekunder etter at Bieber forlot dusjen og hotellrommet gravd frem en masse kjønnshår fra både sengen hans og i sluket i dusjen. “Det kan virke som Bieber mister mye kjønnshår regelmessig” sier en kilde tett på situasjonen. Den norske vaskekonen har 3 barn og håper på et nytt og bedre liv etter at hun fikk sikret seg kjønnshårene til den sutrete sangstjernen som opprinnelig er fra Canada.
Bilderesultat for worst picture justin bieber
Sove med Justin`s kjønnshår? Nå kan du via kvinnens advokat by på popstjernens kjønshår. Startbudet er på minimum 300 000, men kvinnen har forhåpninger om at kjønnshårene skal være verdt mange millioner kroner.

Flere kjønnhår fra norske politikere
Den samme vaskekonen jobbet tidligere på stortinget og informerer via sin advokat Arild K Kjønnsli at hun også kan tilby kjønnshår fra flere kjente stortingspolitikere fra både Høye og Venstre. Hun ener kjønnshår fra norske politikere er verdt mellom 3-9 000 kr per person. Alle bud både for kjønnshårene til Justin Bieber og Norske politikere skal gå via hennes advokat som kun er tilgjengelig på faks.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro