Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NSB innfører ekstra kilopris på passasjerer som er veldig tjukke!

artikkelen fortsetter under annonsen

I følge et internt dokument funnet hos NSB som eAvisa har fått tilgang til, vil det fra januar 2017 komme nye retningslinjer for kjøring med NSB. Den største endringen er at du må betale prisen for turen i kg dersom du er særdeles tykk. Dokumentet gir en detaljer beskrivelse av hvordan det nye systemet skal fungere.

Organisasjoner raser
Flere organisasjoner Eavisa har snakket med raser nå mot dette planlagte forslaget. Blant annet har NSB inngått samarbeid med flere treningssenter og matprodusenter. Videre beskrives en 10 år plan, hvor personer kan oppnå bonuser for vekttap. Det skal tydelig at NSB satser mer kommersielt, med utvalg av produkter og tjenester levert av tredjepart. «Overvektige mennesker som benytter 2 seter bør både spise mindre og betale for begge setene» sier direktøren i NSB

Skal betale ekstra: «Tykke mennesker som bruker mer plass enn de som klarer å spise normalt skal nå måtte betale for den ekstra plassen de faktisk benytter» sier NSB. De er lei av supertjukkaser som opptar 2 seter mens de betaler for 1 sete.

artikkelen fortsetter under annonsen

Konduktører med vareutvalg og portabel vekt
Kg pris er enda ikke satt, men denne vil følge en trappetrinns modell. Slik eAvisa har forstått det, vil det være en vekt på de stasjonene hvor du veier og betaler med en app. Går du ned i vekt i løpet av året vil du få rabatt på 0,4 % på neste billett. Konduktørene skal få en lettere jobb, da de kan se på passasjerer og overveie vekten på passasjerer. Konduktørene skal på sikt selge proteinpulver og energibarer. Flere av de nye togene vil bli utstyrt med restaurantvogner og flere ståplasser.

Morgentrening for tjukkaser
Initiativtager og PT NSB medarbeider bak forslaget. eAvisa har snakket med en av personene som har signert dokumentet. «Vi har fått mer vekt i togene, og det blir urettferdig for de som trener mye» sier John Ronny Frantzen. Han roper videre i telefonen. «ALLE jeg har snakket med, sier at de er enige med MEG.. og jeg er lei av å bli forskjellsbehandlet» fortsetter han. Han er steget raskt i rekkene hos NSB og blitt en svært populær kar innad i NSB. Dessverre har sykefraværet økt på avdelingen hans, man han vet hva det kommer av «Jeg har kjørt i gang morgentreninger fra halv seks til halv åtte på avdeling, de som ikke møter gjør at jeg må kjøre kollektiv straff. Folk er ofte syke, rett og slet fordi de ikke får trent. Dette vil jeg føre videre inn til folket» forteller Frantzen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse