Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ny kampanje: Januar blir til Janu-hår!

artikkelen fortsetter under annonsen

Av alle søkte påskudd for å se mest mulig jævlig ut!

Med MBD i bystyret og KrF i regjering er det snart ikke grenser for hva vi nordmenn finner oss i. Overalt blir sosiale normer og «tabuer» utfordret, speiselt av de som har satt seg fore å beskytte dem. Særlig gjelder det selvbilde og kulturelle forventninger for hvordan kvinner ter seg i det offentlige. Tross alt lever vi i et fritt og inkluderende samfunn. Da bør det ikke være noe press for å overholde unaturlige eller urealistiske «standarder» som ble konsolidert under et utdatert patriarkalsk system. Men for de mer konservative blant oss, skjer disse forandringene og utfordringene så fort at man blir direkte uvel.

Fra ‘Vegan-uar’ til ‘De-skjegg-mber’ synes enhver bevegelse som rimleig fåfengte 30-dagers pakker, og ‘Febru-hår’ er ikke annerledes.

artikkelen fortsetter under annonsen

-Dette er ikke en sint kampanje for folk som ikke ser hvordan vanlig kroppshår er, men mer et bemyndigelsesprosjekt for alle å forstå mer om deres syn på seg selv og andre, sier initiativtaker og student Laura Jackson.

Kampanjens mål er at kvinner skal få gro kroppshår i en måned for å støtte Body Gossips utdanningsprogram, noe som oppfordrer alle til å være den beste versjonen av seg selv. En uke ut i måneden er publiserer jentene allerede bilder om hvordan det går.

Hvis du har spist lunsj og den er vel nede, så får du ta en titt:

Trykk side 2 for enda flere deilige og hårete jenter:

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse