Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ny rar trend: Nå står folk langs veien og gir biler Likes!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Merkelig trend» sier ung jente

I løpet av de siste 2-3 årene, etter at Facebook ble populært har det stadig blitt observert mennesker langs veier der de har stilt seg opp for å gi forbipasserende biler Likes. «Det kan se ut som om at vaner og ting man gjør i sosiale medier nå flytter seg til det virkelige livet» sier en ung forsker ved Statens senter for mellommenneskelige relasjoner

Mann likte hele 201 biler
I Hamar er det rapportert om at en mann stod i over en time å liket en masse biler før han av en eller annen grunn satt seg inn i en av dem og kjørte videre. «Ja dette er nok bil-interesserte mennesker som ønsker å like biler de liker også langs veien og ikke bare i sosiale medier» sier forskeren

artikkelen fortsetter under annonsen
Relatert bilde

Ny trend over hele verden: De siste årene har det dukket opp mennesker som ønsker å vise at de setter pris på bilen til fremmede mennesker. Her ser vi en som gir en kommende bil en likes!

Likte mye forskjellig
Menneskene som stiller seg opp langs veiene for å vise at de liker forbipasserende biler virker dog lite kritiske til hva de liker. «På generelt grunnlag vil vi anbefale alle om å vite hva de deler og liker og være sikker på at det ikke er farlige nyheter eller farlige biler man liker» sier ekspert og mediemann som uttaler seg kritisk til det aller meste som ikke er en del av det gode gamle mediemiljøet.

Kommer du til å like biler langs veien i fremtiden? Lik og del denne artikkelen så er du med i trekningen av 38 melkekuer fra Oppland!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse