Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NY TREND: Jenter tar hevn for dickpics. Sender puppebilder til fremmede menn uten at de har spurt om det

artikkelen fortsetter under annonsen

«På tide at vi jenter tar igjen» sier feminist!

Etter at gutter nå i flere år har sendt bilde av penisen sin til vilt fremmede jenter, vokser det frem en ny trend som gjør at jentene får hevn for alle uønskede bilder de har mottatt. Nå sender nemlig de fleste jenter puppebilder til de samme mennene som har plaget dem i årevis!

På tide at vi tar igjen
Feminist og nyskilte Merethe Bess Vom er strålende fornøyd med den nye trenden. «Ja nå kan guttene se hvordan det er å motta bilder de ikke har spurt om. Ha ha ha, nå viser vi dem» sier hun smilende og triumferende. Hun anbefaler alle jenter og sende bilder av puppene sine på sms til vilt fremmede menn de aldri før har pratet med

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for big cleavage

Sender bilder av pupp: Jenter over hele landet hevner seg nå på gutter som har sendt de dickpics. Ja her får de smake sin egen medisin» sier Veronica Vessvassjordet fra Kløfta!

Forbannede menn over hele landet
Det rapporteres om rasende menn over hele Norge. «Dette er ikke greit» freser Magne Frostveske Hansen. Han har mottatt bilder av flere titals puppepar bare idag. «Nå har jentene klaget på våre dickpics i årevis og så gjør de dette?! HÆ! Dette er pokker meg ikke greit. Jeg har kone og barn og hvordan i all verden skal jeg forklare at det fosser inn pupper på mobilen fra hele landet da» freser han, tydelig engasjert og opphetet.

Hva mener du. er dette riktig måte og hevne seg på?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse