Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NY UNDERSØKELSE: Folk med høyere intelligens har bedre SEX

artikkelen fortsetter under annonsen

Dess høyere IQ, dess bedre orgasme

Erotisk Institutt (EI) på Blindern i Oslo har i sin siste undersøkelse konkludert med at jo høyere IQ du har, jo bedre sexliv har du.

Seniorforsker Johnny «Rocco» Jenssen uttaler til eAvisa, at de nå etter flere dyptgående studier i Norges befolkning har funnet sjokkerende fakta. Han konkluderer med at mennesker med høy intelligens gjennomsnittlig har et mye bedre og mer aktivt sexliv enn de med mindre omløp i skallen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Det viser seg at de høyt intelligente mennesker ofte har høyere frekvens på antall samleier i uken og at de dessuten får ofte og mye sterkere orgasmer enn gjennomsnittet av Norges befolkning.

Gjennomsnitt på 60

– Folk i Norge har en gjennomsnittlig intelligenskvotient på 60 på våre målinger sier Rocco Jenssen, opprinnelig fra Jessheim; – men vi allerede ved intelligensmålinger opp mot IQ på 120 til 130 ser en person som lever et langt rikere sexliv.
– Mange helt på toppen av skalaen har mest alenesex, fortsetter han og minner om at alenesex også er sex og at et aktivt sexliv med gode hjelpemidler og oppfinnsomhet, kan føles godt tilfredsstillende og gi gode orgasmer. Jensen klargjør videre for de nederst på målingene, at det nå er påvist at man ikke lenger blir blind, får hjernetørke eller hår i hendene av onani.

Seniorforsker Johnny «Rocco» Jenssen i daglig kontorantrekk

Mer variasjon

Når vi ber om en mer utdypende begrunnelse påstandene i undersøkelsen, får vi som svar at kloke mennesker som regel har mye mer variasjon i sexlivet. De har færre problemer rundt ereksjon og frigiditet, samt at de er mer kreative i sengehalmen. I tillegg innser de fleste av de at vi bør styre mer av våre egne liv selv, i stedet for å la oss styre av skikker og normer som har oppstått for å kontrollere befolkningen.

Jenssen sier avslutningsvis at det mest overraskende i undersøkelsen er at mennesker med høy intelligens i tillegg ofte har mer glede av analsex og i tillegg er mer utforskende, spesielt når det gjelder BD/SM og andre fetisjer. I tillegg handler de mer sexleketøy enn den gjennomsnittlige Nordmann. Det viser seg og at de oftere er deltagere i organiserte seksuelle aktiviteter som swingersklubber, dogging, gangbangs og lignende.

– Konklusjonen her må da være at ønsker du å ha et fantastisk sexliv …finn en meget intelligent partner, avslutter han.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse