Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nye erfaringer: Analsex gir kvinner de heftigste orgasmer!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Bakdøra» er ikke lenger tabu!

Det blir sagt, og skrevet mangt og meget rundt temaet analsex og kvinner, og vi må nok innse at det vil alltid være et kontroversielt tema med mer snakk om fordommer, enn om de reelle fakta rundt temaet. Vi har sendt noen forespørsler om uttalelser rundt temaet til noen personer for å komme dypere inn i temaet!

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

Kvinne 35 (anonym):
– Jeg fikk mine heftigste orgasmer EVER gjennom anal penetrering.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg var som de fleste andre veldig skeptisk til analt samleie, og hadde hatt et par svært negative opplevelser i min ungdom (rundt 18) som bare gjorde vondt og ga meg avsmak på hele greia, men etter å ha funnet en elsker som virkelig visste hva han holdt på med, fikk jeg en helt ny opplevelse som har gjort meg totalt hekta på analsex.

– Han brukte tid på å roe meg ned, varme meg godt opp med både tunge og fingre før han penetrerte meg bak, og jeg må virkelig si jeg er glad jeg lot meg overtale.

Makan til heftige orgasmer har jeg aldri opplevd før.

Den fysiologiske årsaken til at de fleste kvinner kan ha stor glede av analsex ligger mye i at nervebanene fra klitoris går helt bak til anus, så via analt samleie stimuleres klitoris indirekte på en måte som ikke kan oppnås på andre måter.

Vi har og kontaktet Admin for Club4snappen for å høre om hans erfaringer rundt temaet.

– Ja jeg har hatt gode erfaringer med analsex med jenter oppigjennom årene.

– En av mine beste minner er da jeg møtte en en jente med total angst for analsex, Etter å ha snakket rundt temaet en stund og lekt litt med en leken tungespiss rundt hennes anus, ville hun prøve «the real thing» og det endte opp med at hun fikk en heidundrende squirteorgasme gjennom ren anal penetrering, ingen stimuli av vagina eller klitoris whatsoever.

– Jeg måtte skifte på senga og bytte overmadrass etterpå, men det var verdt det å se en kvinne eksplodere i så kraftige orgasmer.

Han påpeker for øvrig viktigheten av god oppvarming og hygiene.

– Jeg anbefaler alltid å spyle godt opp der bak før man skal i gang med akten, sier han. Ikke bare blir det mer hygienisk, men det sørger og for at man slapper bedre av der bak. I tillegg er oppvarming svært, svært viktig. Begynn gjerne med en liten tungespiss for å vise at det er et svært erogent område, før man etter hvert varmer rolig opp med fingre og/eller en dildo. Det er og svært viktig at man bruker et godt glidemiddel, da den naturlige smøringen der bak ikke er like effektiv som foran.

– Til slutt vil jeg vektlegge viktigheten av å bruke GOD tid, og ikke bare buse på og bryte staken inn som om man skal tette et hull i en båt som holder på og synke.

Vi kan vel avrunde denne saken med å si at nå er det ingen unnskyldning lengre for ikke å prøve denne etter sigende fantastiske varianten i sexlivet.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse