Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NYE SJOKKTALL: 9 av 10 norske menn lider av spillegalskap!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Oppsiktsvekkende» sier professor!

Etter at Statens senter for mellommenneskelige relasjoner publiserte sin rapport om spillegalskap har flere og flere politikere nå uttalt at noe må gjøres. «Nesten daglig spiller 9 av 10 nordmenn ulike former for spill på sin datamaskin, telefon eller nettbrett» forteller sjefsforsker Jack Potterud Hansen.

Brettspill er verstingen
Han forteller at sjakk er en av verstingene. «Vi ser at mange nordmenn velger bort lek med barna og riktig kosthold for å kunne frigjøre tid til dette brettspillet» forteller forskeren. Han er bekymret for den makten disse brettspillene har på nordmenn i alle aldre. «Vi ser spesielt at feriene er en høytid for komplett spillegalskap der man blant annet kan sitte inne i mange timer å spille dette spillet som omtales som «Monopol» sier han
Bilderesultat for brettspill
Ludo-galskap: I følge forskningsrapporten er Ludo en av verstingene når det kommer til spillegalskap. «Vi ser at hele familier kan sitte inne i sol og spille Ludo i mange timer. Det er galskap» sier forskeren.

artikkelen fortsetter under annonsen

Anbefaler spilleautomater på nett
Forskeren som har flere doktorgrader i spill og avhengighet uttaler at det kan være forebyggende å spille på utenlandske nettcasinoer for å dempe spillegalskapen disse aggressive brettspillene skaper. «Ja ut i fra denne forskningen som er 100% seriøs mener vi spilleautomater på nett kan forebygge spillegalskap. I tillegg kan man jo vinne en formue også, noe som er komplett umulig på disse brettspillene» avslutter den priselønnede forskeren.

Hva mener du? Bør brettspill forbys?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse