Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Norske Trygve er modelljeger. Nå søker han etter nye modeller han kan ta bilde av

artikkelen fortsetter under annonsen

Trygve (58 år) kan gjøre deg til stjerne!

Trygve på 58 år fra Østlandet har de siste ukene annonsert kraftig på ulike internettforum der han nærmest garanterer jenter i alderen 19-28 år å bli fotomodeller. I følge ham selv sitter han med internasjonale kontakter som nærmest garanterer jentene som lar seg avbilde lukrative modellkontrakter i blant annet New York og Paris.

Foretrekker unge jenter
Trygve ønsker å beholde etternavnet anonymt rett og slett fordi han vil ha noe anonymitet. «Det ringer jenter hver dag og maser på at jeg skal ta bilde av de så jeg må begrense tilgangen noe» forteller han. Han forteller at han i utgangspunktet tar bilde av alle type jenter, men at han foretrekker unge jenter med store bryster som ikke er redd for å vise mye hud. «Ja det er langt lettere å skaffe modellkontrakter til unge jenter med store bryster som liker å være nakne» sier Trygve og fortsetter; «Dette er ikke bransjen man kan tillate seg å være sjenert» smiler han.

artikkelen fortsetter under annonsen
Satire
Foretrekker skogen: Fotografen Trygve forteller at han finner jenter gjennom ulike internettforum. Her avtaler han å møte jenter fra hele landet slik at han kan ta bilder av de og sørge for at de blir supermodeller. Som regel møter han jentene i skogsområder på østlandet.

Tar bilder i naturen
Trygve forteller videre at han møter jenter som oftest i naturlige omgivelser. «Ja det er enklest for begge parter om vi møtes i skogen» sier Trygve. Han tar alle bildene gratis, men krever at jentene han skal fotografere gir ham alle rettigheter til samtlige bilder. «Jeg har en egen webside der jeg samler alle jentene slik at modellbyråene kan se på varelageret» sier han. Han forteller videre at mange jenter har fått oppdrag etter å ha vært hos ham. «Ja, men ikke i modellbyråer akkurat, men hos seriøse danseklubber blant annet i Latvia og Bulgaria» forteller han fortsatt litt smilene.

Bilderesultat for creepy basement
Trygve`s fotostudio: Trygve har også tilgang på dette fotostudioet på Østlandet som han bruker når det er dårlig vær og det er umulig å ta bilde av jentene i skogen. «Akkurat nå mangler jeg bare et fotostativ og en seng for at dette skal bli 100% proffesjonelt» forteller fotografen Trygve.

«Dersom du kjenner noen jenter som kunne tenkt seg å bli fotomodell i New York eller kanskje i Paris bør du absolutt ta kontakt før det er for sent» avslutter den smilende fotografen. Han ønsker også å informere om at han har et veldig dyrt kamerera med både blitz og zoom. «Zoom er viktig» sier Trygve

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse