Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Madelèn (26 år) føler seg beglodd på norske treningsentre

artikkelen fortsetter under annonsen

«Lei av at menn glor» sier Madelèn

Madelèn Brøyterud Hansen fra Oslo er lei av den stadige sexismen som preger norske treningsentre. Nå tar hun et oppgjør med den småekle treningskulturen som hun mener er forkastelig! «Det er bare æsj» freser hun

Menn glor og smiler
Hun forteller at hun trener flere ganger i uken, men at hun mer og mer mister lysten ettersom det ikke går en dag uten at en mann åpenlyst glor og smiler ekkelt til henne. «Det er frustrerende og ekkelt på samme gang» forteller Madelèn og forteller videre; «I samme øyeblikk som jeg kommer inn i treningsrummet opplever jeg sleske smil og creepy menn som ikke legger skjul på at de glor på den veltrente kroppen min» sier hun lettere irritert. Hun mener Norske menn er både ekle og lite diskrè. «Jeg skjønner jo at jeg kanskje er over gjennomsnittet deilig, men jeg fortjener ikke å bli beglodd av den grunn» sier hun

artikkelen fortsetter under annonsen
Megail James Dunson på Twitter: "#Jordan Carver https://t.co/gkVWxpOFnf" /  Twitter

Vil bare trene i fred: Madelèn Brøyterud Hansen fra Oslo er lei av norske menn som glor på henne når hun trener. «Det virker som alle de mest motbydelige og ekleste «mannfolka» trener der jeg trener» sier hun. Nå vurderer hun å anmelde de som åpenbart glor på kroppen hennes.

Vurderer å anmelde «mannedyra»
Madelèn forteller at hun flere ganger har konfrontert mennene som glor. «Ved en anledning så jeg at en mann hadde en halvstiv ereksjon» forteller hun. «Han stod og latet som han pratet med noen andre mens han glodde bort på meg. Sakte, men sikkert vokste den ekle tissestaven hans» sier hun. Nå vurderer hun å anmelde alle menn. «Jeg ser ingen grunn til å ikke anmelde disse «mannedyra» sier hun. Hun håper at hun ved å stille opp hos Eavisa kan få slutt på alle blikkene. «Det er forståelig at alle menn vil ligge med meg, men om de ikke slutter å glo kommer jeg til å skjære av de hodet og anmelde dem» avslutter den søte og uskyldige jenta.

LES OGSÅ: 14 peniskaker alle jenter sikkert vil putte i munnen!

Hva mener du? Er det greit å titte på pupper og rumpe når man trener på et treningssenter? Si din mening på Youngstorget der det ikveld blir arrangert fakkeltog for de som støtter Madelèn.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse