Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Ragnar (38 år) mistet jobben og kona etter julebord. Husker ingenting

Ragnar jobbet i et respektert revisjonsselskap i Oslo og var bare måneder fra å bli partner. Så kom selskapets julebord med fri bar og løse snipper. Dagen etter fikk Torstein sparken etter en rekke uheldige episoder på julebordet. Nå står han frem for å advare andre mot årets julebordsesong.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ragnar var revisor – Så dro han på julebord

Torstein forteller; «Jeg husker det som det var igår» forteller Ragnar. «Sjefen ringte kl 1030 dagen etter julebordet og var tydelig sint. Jeg hadde klådd på kona hans, kastet opp på styrelederen og kledd meg naken under direktørens tale til de ansatte» Han ba meg si opp selv og aldri vise meg på jobben igjen. Jeg våknet på toget til Lillehammer fra Oslo når han ringte. Jeg husket ingenting!«

Tok helt av på julebord: Dette bildet ble tatt av Ragnar sent på kvelden, etter at han hadde blitt kastet ut fra selskapets julebord. Dagen etter fikk han sparken.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kledde av seg hele tiden Ragnar mistet jobben og beskriver det siste året som «et år med fylleangst uten jobb«. Han har i ettertid hørt om de mange episodene han selv ikke husker noe fra. «Jeg drikker svært sjelden, men denne kvelden var det fri bar og jeg drakk en rekke forskjellige drinker før middagen«. Selv husker han ingenting etter kl 1930 den aktuelle festkvelden. Et av de store tingene Ragnar hadde fått for seg denne kvelden var at han skulle være naken. Gjentatte ganger hadde han kledd av seg helt mens han fortsatte å drikke. Når han splitter naken startet å beføle sjefens kone var det nok. Ragnar ble kastet på dør av sine tidligere kolleger.

Festet videre Selv om Ragnar ble kastet ut fra julebordet fortsatte han festen utover kvelden og morgenkvisten. «Jeg har i ettertid fått høre at jeg har vært på strippeklubb og låvefest. Jeg våknet på et tog som da var på vei til Lillehammer, men rakk og hoppe av i Drammen» forklarer han.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er a-complete-moron-s-guide-to-strip-club-etiquette

Var på strippeklubb (Ill foto): Selv om Ragnar ikke husker noe av besøket viser kontoutskriften at han også var innen en strippeklubb der han brukte over 39 000 kroner på et par timer

Advarer andre mot julebord Nå står han frem med sin historie for å advare mot julebord. «Hold dere hjemme» sier han. I følge Torstein går man ikke glipp av noe ved å bli hjemme. Ragnar har enda ikke funnet ny jobb, men skal nå starte å søke på nye utfordringer etter et år med anger og gjentatte angstanfall. Vi ønsker Ragnar lykke til videre!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse