Norges mest seriøse nyhetside

annonse

STOR POLITIAKSJON I OSLO: Mann (34 år) observert edru på Danskebåten

artikkelen fortsetter under annonsen

«Uvant situasjon» sier de ansatte

En mann på 34 år er observert på den alkoholiserte lystbåten DFDS fullstendig edru. Personalet på båten har tilkalt politiet for å sikre situasjonen. «Dette er en situasjon vi ikke er kjent med» sier en lettere sjokkert ansatt ved båten som heter Lars og samler på Mummi-kopper. «Jeg har samlet i mange år» sier Lars

Har ikke drukket èn eneste øl
Det er på det rene at mannen ikke har drukket en eneste alkoholholdig drikke siden han gikk ombord for over 3 timer siden. Morobåten har nå kjørt inn til land der de vil forsøke å få kontroll på den absurde situasjonen. «Politiet har bedt oss om å ikke tilnærme oss den edru mannen under noen omstendighet» forteller personalet ved båten. Situasjonen er svært spent og en rekke ansatte eAvisa har pratet med gråter.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for man on ship

Observert på dekk uten alkohol eller røyk: Mannen som nå har satt igang alle alarmklokker på danskebåten har en så spesiell oppførsel at mange av de ansatte ved båten føler frykt. Mannen har nemlig verken drukket alkohol eller røyket siden avgang i Oslo for over 3 timer siden. Nå er båten tilbake på land og bevæpnet politiet er tilkalt. 

Sitter og spiser
De edru mannen som er ikledd olabukse og en rød genser sitter i skrivende stund og spiser på en av båtens mange restauranter. «Det virker ikke som mannen er spesielt berørt av situasjonen, men vi lar ham sitte i fred og serverer ham akkurat den maten han etterspør» heter det i en uttalelse fra ansatte på båten. Nå håper man den merkverdige hendelsen kan avklares slik at resten av alle passasjerene kan fortsette og drikke alkohol, kaste opp og røyke masse på dekk selv om det er skikkelig kaldt.

Saken oppdateres!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse