Norges mest seriøse nyhetside

annonse

ADVARER: Svein-Ivar opplevde sitt livs mareritt. Nå deler han historien

artikkelen fortsetter under annonsen

Ødela hele helgen forteller Svein-Ivar

Fredags formiddag gikk Svein-Ivar Sugerud hele veien til Narvesen-kiosken på Røa. Han så frem til en eller kanskje to porsjoner av hans favorittmåltid;grillpølse i lompe med ørlite rekesalat. Slik gikk det ikke. Nå sitter Svein-Ivar tilbake med en ekkel følelse av å ikke bli respektert.

Bestilte det samme som før
Svein-Ivar har kommet til denne kiosken i snart 8 år og bestilt akkurat det samme. Denne fredagen bestilte han som før en grillpølse i lompe med en liten skje rekesalat. «Jeg oppfattet situasjonen som hyggelig og bra» forteller Svein-Ivar. Det var før han fikk pølsen. «Jeg mottok pølsen fra damen bak disken, men så jo med en gang at den ikke var som den skulle» sien han, tydelig preget. Svein-Ivar hadde, stikk i strid med sin bestilling fått en wienerpølse istedenfor grillpølse. I tillegg badet nærmest wienerpølsen i rekesalat, langt unna den lille skjeen som Svein-Ivar hadde bedt om.

artikkelen fortsetter under annonsen
nyheter, norge

Fortvilet situasjon: Svein-Ivar fra Røa i Oslo forteller den hjerteskjærende historien der hans bestilling ble ignorert. Han forteller sin historie for at andre skal slippe å oppleve det samme.

Fikk ny pølse
Lettere sjokkert over å ha mottatt fullstendig feil pølsetype fikk Svein-Ivar omsider kommunisert med damen bak disken at han ønsket grillpølse og ikke wienerpølse. I tillegg måtte han nok en gang nevne at han kun ønsket en liten skje med rekesalat. Uten noe om og men, fikk Svein-Ivar omsider riktig pølsetype. Det hadde da gått over 2 minutter før Svein-Ivar mottok den rettmessige bestillingen.

Svein-Ivar gikk lettere sjokkskadet hjemover med grillpølsen i hånden. «Pølsen smakte ikke like godt etter en slik hendelse» forteller han og fortsetter; «Resten av helgen ble selvfølgelig amputert» fortelle han videre. «Jeg hadde ikke engang ork til å skrive klage til hovedkontoret» forteller den fortvilede mannen som er oppvokst i en søskenflokk på 3 like utenfor Skedsmokorset.

Arrangerer fakkeltog og innsamlingsaksjon
For å vise omtanke og empati arrangerer en rekke damer nå et fakkeltog i Oslo, Bergen og Berlin for å vise at de bryr seg litt mer enn alle andre. Toget skal vare i 8 timer og alle som er snille bør møte opp

I tillegg skal det settes opp en innsamlingsauksjon til støtte for Svein-Ivar der målet er å samle inn flere millioner kroner til Svein-Ivar slik at livet etter pølsetabben kan bli litt bedre. «Det blir selvfølgelig aldri helt bra, men det varmer at så mange bryr seg og gir meg mye penger» avslutter Svein-Ivar!

Eavisa spanderte 8 grillpølser med en liten skje rekesalat på Svein-Ivar samme dag som det hjerteskjærende intervjuet fant sted så sånn sett har på måte vi gjort vår del. Da ble Svein-Ivar så rørt at han gråt tungt og lenge. Det var en flott erfaring for alle de 12 utsendte analyse-journalister fra Eavisa.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse