Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nymfoman kvinne raser mot elbilbransjen!

artikkelen fortsetter under annonsen

Økt salg av elbiler fører til ekstremt økte utgifter for sexavhengige

Hanne Steen fra Bygdøy i Oslo er i harnisk over økte strømpriser, som hun mener er et resultat av det økte elbilsalget i hovedstaden. Behovet for strøm til å drive disse nymotens luksuriøse batterispiserne fører til økte strømpriser …noe som igjen driver familiens økonomi ned i dyp i krise.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Disse nye batterispiserne fører til økte strømpriser over hele fjøla, sier hun oppgitt; – …noe som igjen driver familiens min sin økonomi rett i dass.

Økte strømpriser får utgiftene til å lade sine mange vibratorer, som hun er helt avhengig av for å holde sin diagnose i sjakk. Hun lider nemlig av akutt og vedvarende nymfomani, skal vi tro hennes fastlege Thore Bahler.

Oppladbare hjalp ikke

– Vi trodde lenge hennes redning skulle bli oppladbare hjelpemidler, forklarer Dr. Bahler; – men nå er det også blitt et problem. Hennes far, min gamle venn og golf-partner, Palle Steen er fortvilet. Han har tross alt et 530 kvadrat lite krypinn, her ute på øya, som også skal fyres.

Han fremholder videre at regjering og storting legger til rette for diskrimineringen av denne pasientgruppen på grunn av subsidieringen av disse farkostene.

– Det er helt forferdelig, sier faren; – Vi har bare en modell S og en X, så dette angår ikke oss direkte …men alt koster! – Hannes gamle Tempo Corvette moped, som gjorde nytten i ungdomsårene, skal ha 98 oktan med oljeblanding …og har helt nedkjørte støtdempere, forteller han oppgitt.

Hannes mor er glad for oppmerksomhet rundt problemet taes opp igjen, og at familiens fortvilte situasjon blir kjent. Samtidig ber hun om at familiens navn og adresse holdes utenfor, slik at de unngår at mannfolk parkerer på plenen denne gangen også.

Avslag fra NAV

Frøken Steen har søkt støtte fra NAV for å få dekket sine økte utgifter i forbindelse med lidelsen, avslutter fastlege Bahler; – …hvor hun i tillegg sonderer muligheten for å motta reisestøtte for å reise til swingersklubben Club4 i Trondheim, for å få bukt med de verste symptomene.

– Hun mener at dette rent logisk bør falle under samme reglement som helseturer for reumatikere og lignende, avslutter familiens lege.

 

Denne artikkelen er sponset av:

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse