Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nymfomane Oddveig mistet jobben etter å ha stjålet kjempe-pølser!

artikkelen fortsetter under annonsen

For glad i store pølser!

En kvinnelig ansatt ved Gran Pølser på Hadeland måtte denne uken gå på dagen etter usedvanlige aktiviteter. Ledelsen har observert merkelig mye overtid på enkelte ansatte og mye svinn på spesialpølsa “Elg Storeslem”. De mener det har foregått seksuell aktivitet mellom en kvinnelig ansatt og en rekke av de store pølsene som fabrikken produserer. Kvinnen som er i 30 årene måtte avslutte arbeidsforholdet uten tilbud om sluttpakke.  Vi har snakket med Oddveig Mustard som nå står uten fast jobb.

Fra sosisser til spekemat
Eavisa har snakket med den 34 årlige Oddveig forklarer oss om hva som egentlig skjedde ved fabrikken, og hvorfor hun mener oppsigelsen er urettferdig og uriktig. «Jeg har jobbet ved fabrikken i litt over en måned, og elsker å arbeide lenge over tiden. Når andre gir seg, står jeg på litt ekstra. Jeg gir meg ikke og får liksom aldri nok. Alle har vi bagasje» Slik svarer hun på Eavisa`s spørsmål om hva som egentlig skjedde ved fabrikken. «Når jeg var yngre elsket jeg å lage hjemmelagde store pølser, og nå hadde jeg fått drømmejobben. Nå kunne jeg jobbe med de store pølsevariantene» fortsetter hun. «At jeg skulle finne på å gjøre disse handlingene de påstår at jeg har gjort,  er bare tull. Jeg leker jo ikke butikk! Jeg har kun vært åpen og ærlig når det gjelder disse påstandene, jeg gjorde kun jobben min» avslutter hun. Advokat K. Orv som representerer Oddveig, sier til Eavisa at saken til Oddveig står svært sterkt, og at partene nå skal møtes for et forlik. Vi har dialog med flere instanser som skal se på den konkrete dokumentasjonen som er blitt gjort av saken.

Liker store pølser: Mange jenter ved fabrikken sier Oddveig var veldig glad i de store pølsene på fabrikken. Her fra et tidligere år da Oddveig skulle nyte en pølse alene på jobben.

artikkelen fortsetter under annonsen

Meldte ifra
En observant pølsemedarbeider følte seg nødt til å rapportere om merkelige aktiviteter ved fabrikken. Når vi konfronterer personen med motsigende forklaringer sier han. «Pølsevev, jeg har dokumentasjon på hva som foregikk, og jeg har personlig tatt ansvar for å oppbevare “bevisene” » Lillebjørn Heinz er avdelingsassistent ved fabrikken Oddveig arbeidet ved. Han var den som informerte ledelsen om hva som foregikk i kvinnegarderoben på fabrikken etter stengetid. «Det var motbydelig» avslutter det sterkt kristne arbeideren uten å ville gå i detalj.

Eavisa vil følge saken, og vil oppdatere artikkelen så snart noe nytt er kvernet.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse