Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nyskilte Rolf (41) savner ekskona når han er kåt. Har ikke pult på 1 år

artikkelen fortsetter under annonsen

Rolf-Magnus savner kona når han er kåt

I januar i år bestemte Rolf-Magnus seg for å skille seg fra kona. Han opplevde at livet som ektemann hadde blitt både ensformig og kjedelig. Kona til Rolf jobbet mye og de hadde ikke vært intime på flere dager. I en alder av 41 år stod Rolf-Magnus for første gang alene og skulle ut i den single verden. Når ting ikke gikk helt som forventet måtte Rolf-Magnus ta tak. Drømmen om tilfeldige sex-partnere i hytt og pine viste seg å være en illusjon. Nå har han startet med jogging, styrketrening og solarium slik at han raskest mulig kan få pult igjen.

Savner kona når jeg er kåt
Rolf-Magnus innrømmer at han periodevis savner kona. «Morgene er det absolutte verste» forteller Rolf. «Da pleide Greta (eks-konen) å utføre oralhygge på kjeppen min (ref penis) for deretter å servere frokost og kaffe» sier han og konkluderer videre med at han savner ekskona stort sett hver gang han er kåt. Han har flere ganger foreslått ovenfor eks-kona at de skal forsøke på nytt, men til Rolf-Magnus sin store overraskelse har ikke eks-kona det samme problemet som han. «Nei tenke seg til, Greta har sex flere ganger i uka hun» forteller Rolf litt fortvilet. Videre forteller han at eks-kona på ingen måte virker interessert i noen gjenforening.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er skilsmisse-single-eavisa-643x381.png

Leaser dyr bil: For å få lettere tilgang på det motsatte kjønn har Rolf leaset en rimelig dyr bil. «Jeg tror jenter merker det godt i underlivet når de ser en mann med en flott bil» sier han.

Trener og tar sol
På tross av ukentlige byturer på relativt brune puber treffer ikke Rolf-Magnus noen som er villig til å bli med ham hjem. «Jeg har til og med vært ute på mandager og drukket tett sammen med en del kvinnelig alkoholikere, men til og med ikke disse gangene får jeg tilatelse til å ta de med hjem for penetrering» forteller Rolf. Nå har han startet med styrkeløfting og solarium slik at han kan legge ut bilder på Facebook. «Det virker som jenter liker facebook-statuser der gutter trener eller tar sol, så jeg håper dette skal gjøre det lettere å få pult igjen» avslutter Rolf-Magnus.

Etter intervjuet får Eavisa en sms fra Rolf der han også ønsker å få med i intervjuet at han liker baking, jentefotball og internett. Vi ønsker Rolf-Magnus lykke til med sine målsetninger!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse