Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Odd-Henrik (37 år) er drittlei alt maset om tafsing. «Dere må tåle litt jenter» sier han

artikkelen fortsetter under annonsen

«Nok er nok» sier Odd-Henrik!

Den hardtarbeidende 3-barn-pappen Odd-Henrik Visterud Bøgle fra Oslo mener denne metoo-kapanjen har gått for langt. «Jenter som ble tatt på puppen sin for 4 år siden står nå frem og ødelegger livet til flere hundre menn» raser han. Nå vil han ha slutt på sutrende kvinnfolk.

Bør tåle litt tafsing
«På et julebord med mye alkohol og spenning er det helt naturlig at vi menn faller for fristelsen å ta på puppene eller på tissen til våre kvinnelige kolleger. De går et helt år å byr seg frem på jobben og så skal de liksom klage når noen ført tar på dem? nei, pokker heller» sier han. Han mener kvinner som synes det er så ille å høre om sex eller i jobbsammenheng kan gå til NAV.
Irritert på kvinner: Odd-Henrik er lei av kvinner som skal lager storm i et vannglass. «De fleste er bare ute etter oppmerksomhet og tenker ikke på at de ødelegger dagen for de mennene dette gjelder» sier den svært så sympatiske mannen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Er jo et kompliment
Videre forklarer Odd-Henrik at dersom du er kvinne og blir tafset på er dette et av de største komplimentene en kvinne kan få. «Ja det er jo ingen menn som vil ta på puppene til en jente de ikke vil ligge med» forklarer han. «Om en småbrisen arbeidskollega griper deg i skrittet og smiler søtt er det ikke noe annet enn et stort kompliment. «Slutt å klag på slike trivielle ting» avslutter Odd-Henrik som nylig skilte seg fra kona etter flere måneders ekteskap.

Hva mener du? Har dette Meetoo-opplegget gått for langt? Bør kvinner akseptere å bli klådd litt på puppene og tissen sin?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse