Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Egen cruisebåt i Oslofjorden? Dette er firmafesten som alltid blir husket

artikkelen fortsetter under annonsen

Har du noen gang vært på cruise i Oslofjorden? Du aner ikke hva du har gått glipp av!

Prøv dette: Bare gjør det. Vi skal fortelle deg hvorfor akkurat et cruise i Oslofjorden er nøyaktig det som skal til for å få hele staben til å fungere bedre.

Skjønner du greia allerede nå, og ringe 90 47 48 87 med en gang, hvis ikke vil jeg at du skal ta deg tid til en opplevelse du ikke var klar over.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bedriften jeg jobber i skal gjøre noe fint sammen. Sjefen vår skjønte endelig at akkurat som den virkelige dealen ikke skjedde i styrerommet, men på middagen etter kontraktsinngåelsen

…så forstod han endelig at det samme gjaldt internt i firma.

Middag er ikke nok – Enkelt og greit!

Middag er ikke nok. Da spiser vi, og så forsvinner de som driver festen fremover ut på byen. De samme klikkene holder stand og vi som ikke er like utadvendte står tilbake med enda en dessert.

Nei vi måtte «fengsles» sammen. Være sammen, bli nesten «tvunget» sammen til samhold, kameratskap, vennskap og relasjon. Joda, vi hadde alle gått kurset, gått jublende ut av auditoriet for så å glemme at som drev oss fremover etter få dager.

Ikke for det; Maten var helt fantastisk den!

Fengslet på samme båt – Det funker!

Nå er vi ombord på en båt. En enorm frihet. Fjorden, frisk vind i håret og et lite snev av luksus og eksklusivitet. Champagne og kanapé. Kult, lekkert og annerledes. Det vi ikke ser er hva dette gjør med oss. Vi er er sammen. Ingen kommer noen sted. Vi har vann under beina, er på gyngende grunn.

Tiden er kommet for å knytte nye vennskap, finne det beste i hverandre og glatte over små gnisninger på kontoret. Denne gangen trenger vi ingen coach til å fortelle oss hvordan ting bør være. Her behøves ingen fine ord. Her ute kommer det av seg selv.

Luksus i alle ledd – Det bare er sånn!

Det er middag med hvite duker, ferske reker og alt er så maritimt at jeg ser marineblå striper som ikke er der. Vinen er akkurat passe bra, og i sjøluft smaker alt godt. Mat er en ting, men her er vi sammen. Alt gammelt grums er glemt. Vi er sammen. Vi drar fremover sammen. Alt er nytt. Andre øyne.

Du trener ikke være psykolog eller bedriftscoach for å forstå at den gjengen som stavret av på honnørbrygga dro sammen på nachspiel den kvelden. Mett, glad og en samlet helhet. Nå drar vi sammen. Vi forstår at denne bedriften vi jobber i aldri blir bedre enn den ene som henger etter.

Det er han vi ikke kvitter oss med, men han vi trekker med. Vi skjønte det helt selv. Det er dette et cruise egentlig handler om.

Nå skjønner du det!
Da kan du ringe 90 47 48 87 og booke tid
.

All den praktiske informasjonen finner du her.

Bildet er fra Helgeroa – Foto: Håvard Frisell med Pentax LTD Optikk

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse