Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Øystein (25 år) og steinrike Gudrun (92 år) fant ekte kjærlighet og har sex hver dag. Nå vil de ha barn

artikkelen fortsetter under annonsen

Kjærlighet har ingen alder

Øystein fra Vestby i Akershus er lykkelig forelsket om dagen. Etter flere middager hjemme hos kameraten Lars fant han tonen med mammaen til Lars og nå har de utviklet det de selv kaller et sterkt seksuelt bånd. Et lite skår i gleden er at Lars på ingen måte ikke samtykker det seksuelle forholdet den tidligere bestekameraten hans har med hans mor.

Enorm seksuell spenning
Øystein forteller at han og mammaen til Lars allerede ved første møte opplevde en gnist. «Jeg husker hun kom inn på rommet til Lars med vafler og saft i bare badekåpen. Allerede der skjønte jeg at det var en kjemi» forteller Øystein mens han titter forførende bort på mammaen til Lars. «Etter en del vafler og middager endte det som det måtte. Vi havnet opp i sengen der mammaen til Lars eller Gudrun som hun heter lærte meg en del ting om voksenlivet» sier han. Gudrun er forøvrig bare 92 år og har over 120 millioner i formue som hun nå har testamentert bort til Øystein. «Han er min store kjærlighet» smiler den spreke 92-åringen

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for young boy with older woman

Stor seksuell spenning: Øystein og Gudrun har vært sammen i over 3 måneder og velger nå å stå frem som ivrige sexpartnere. Øystein opplever sine beste dager samtidig som han er litt trist for at den tidligere bestekameraten Lars ikke liker at han har ulike former for sex med mammaen hans.

Lars ble rasende
Et lite skår i den store kjærlighetshistorien er dog at Lars ikke lenger vil være kamerat med Øystein etter at han begynte å ligge med mammaen hans. «Lars er dritsinna» forteller Øystein. «Han bifaller på ingen måte at jeg nå er ste-pappaen hans og er heller ikke særlig interessert i å delta på familiemiddager. Vi er jo nå tross alt en liten familie… Jeg, Lars og mammaen hans» sier den stormforelskede gutten med tårer i øynene. «Jeg kunne tenkt meg kameraten min tilbake selv om jeg ligger med mammaen hans» avslutter den litt triste, men svært så forelskede Øystein.

Relatert bilde

Ønsker å få barn: På sikt ønsker det nyforelskede paret å få barn. «Vi ønsker å få mange barn, men venter kanskje litt. Foreløbig bare trener vi masse» ler Øystein. Han håper bestekameraten omsider kan akseptere at han dyrker sine seksuelle fantasier med mammaen hans.

Vi har forsøkt å få en uttalelse fra Lars om situasjonen rundt det faktum at Øystein ligger med mammaen hans, men han har ikke svart på våre henvendelser.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse