Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Penis-størrelsen sier MYE om mannen som person!

artikkelen fortsetter under annonsen

Her er hva penis-størrelsen sier om ham!

Som vi alle vet er størreselsen viktig! Men det gjelder ikke bare kapasiteten i sengehalmen. Snoppens centimeter påvirker hvordan han er som person, og her får du sannheten:

0 – 5 centimeter

Mål selv med tommel og pekeinger hvor lang (eller kort) 5 centimenter er. Det er ikke så mye! Og tro oss, det vet mannen selv!

artikkelen fortsetter under annonsen

Men ingen fare! Han vet nemlig hvordan han skal kompensere! Dette er mannen som bruker litt for mye tid på treningssenteret (ofte er det han som glemmer leg-day). Han legger alle pengene han tjener på selgerjobben sin i en kul bil, eller rettere sagt en bil han selv synes er sprek, men som alle andre synes er bråkete og irriterende!
Men det er ikke alt! Denne sjarmøren har også andre fine egenskaper han bruker for å sjarmere damene. Han byr på dyr sjampis og prater høyt! Når han får snøret i bånn så gir han alt! Og det er jo aldri feil?

Relatert bilde

5 – 10 centimeter

Noen sa at den gjennomsnittlige penis er mellom 9-13 centimeter, og det er noe som denne fyren har stor tro på. For han er det veldig viktig å være normal, på alle måter. Det er veldig viktig at alt er perfekt. Men ikke så overdrevet perfekt at folk tror han er slitsom, men akkurat helt supernormal og kjedelig perfekt. Han er fyren som aldri prøver å stikke seg ut, men prøver å blande seg inn med mengden. Men krøller du laknet hans blir det månelyst! Han hadde nemlig fikset det helt perfekt, slik at det akkurat ikke så ut som han prøvde å få det perfekt, men at det bare er sånn – helt normalt. Akkurat som hans penis.
54ac937a7454d_-_andrew-garfield

10-15 centimeter

Mine damer og herrer, her har vi den tøffeste kategorien av kukbærere. Dette er nemlig han som har litt større penis enn gjennomsnittet, noe han dessverre vet om. Han er fyren som ikke er liten nok til å kunne unnskylde seg med en sportsbil, men heller ikke stor nok til å skryte av det – så han havner et sted i mellom. Han ender dessverre ofte opp som en «fuckboy» som med longboard i den ene hånden og arbeidsavtalen til byens kuleste utested i den andre. Han mener at feminismen har gått for langt, men «elsker alle vakre kvinner i verden». Og selvfølgelig, han elsker penisen sin også.
tumblr_n42a8mwuob1qf9mevo1_500

15-25 centimeter

Ding ding ding jackpot! Du har nettopp har møtt den virkelige Mr. Cocky. I alle fall hvis han kan beskrive seg selv og sin EFP (store fantastiske penis). Her er en fyr som aldri hatt et problem i sitt liv, for som  alle vet: alt ordner seg hvis du har en stor penis.  Han har hatt seg med alle de peneste damene i omkledningsrom, på fotballkamper, alle fester, intervjuer og på alle dates. Denne penisen får det som han vil. Dessverre har han på grunn av dette gått for enkelt gjennom livet, og aldri måtte jobbe for noe noensinne.  Dette gjør at han ganske ofte er uutholdelig å henge med – med mindre du er en stor fan av virkelig store peniser da. Da kan han være bra å ha.

Bilderesultat for cocky man gif

Over 25 centimeter

Er du sikker på at han ikke er en hest? Eller at han i det hele tatt eksisterer? Spørsmålet er om du faktisk har sett penisen hans eller om fyren bare sier at han har en så stor penis – for det er en stor og viktig forskjell. Når det kommer til peniser av denne størrelsen er det ofte unaturlige preparater involvert, alt fra Photoshop og operasjoner til andre ting som vanligvis ikke henger der og dingler. Gutter med denne typen snopp er det litt synd på, fordi de aldri vil bli tatt på alvor.
Luksusproblem, ifølge noen, men det er dessverre ikke alle som vil være med på ting når du innehar denne størrelsen. Og husk – ikke alle menn er fornøyd med penisen sin.
tumblr_m5azzmr2871qa6r1d
 

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse