Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Piperin, Gurkemeie og Sort pepper – Godt for mer enn en eksotisk middag

artikkelen fortsetter under annonsen

Vi sliter helt unødvendig med smerter i muskler og ledd!

Vi står opp om morgenen etter en moderat kraftanstrengelse dagen før, og kjenner at det gjør vondt alle steder. Vi kaller det gangsperre eller støl og går i gang med dagens lidelser. Vi har hatt det før …og er vant med at sånn er det.

Etter noen år kommer samme smerten hver morgen – selv uten gårsdagens utskeielser som bakteppe. Da begynner det å bli litt i seneste laget å gjøre noe, men slaget er ennå ikke tapt.

artikkelen fortsetter under annonsen

Det blir mye ord å forholde seg til

Det handler om BIOFORM®GURKEMEIE. Preparatet som inneholder Piperin. Det kan høres ut som Lurium 2000, men er faktisk et virkestoff fra sort pepper. Sort pepper har vi jo på det meste, men i så små mengder at det ikke har noen som helst helseeffekt. Piperin øker opptaket av Curcumin i kroppen. Det er dette ledene dine trenger for å komme seg over kneika.

Ledd er ikke en passiv sammenslutning mellom ben. Ledd krever smøring, for å bruke et enkelt sett å se det på. Leddene dine skal bøyes et utall ganger pr. dag. De skal også absorbere støt fra alle bevegelser vi gjør i løpet av en dag.

Det er her utfordringen ligger

Neida, vi skal ikke plage deg med lange utredninger og hvorfor dette er så viktig. Men vi må få snakke litt om Gurkemeie. Et krydder vi dessverre bruker alt for lite av i vårt daglige kosthold.

Gurkemeie har svært mange positive egenskaper for en god helse og forhøyet livskvalitet. Gurkemeie demper ledd- og muskelsmerter, og virker betennelseshemmende. Den har også vist seg å være gunstig for fordøyelse og lever.

Et fullverdig helseprodukt

Vi kunne laget BIOFORM®GURKEMEIE med bare gurkemeie, og hatt et vidundermiddel for en støl kropp. Men det ville gitt behov for et lite pillearsenal hver dag. Det skal du ikke trenge. Derfor kommer nå dette preparatet med Vitamin K2 og Vitamin D3, som er det du behøver i en anbefalt dagsdose.

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning og til normal koagulering av blodet, eller på godt norsk; blodlevring. Du kan ikke ha gode less om ikke blodtilførselen er optimal.

Vitamin D bidrar til et normalt immunsystem, øker opptaket av kalsium og er nødvendig for oppbygging og vedlikehold av skjelett og tenner – Fordi du kan ikke ha gode ledd om ikke beina rundt er i aller beste skikk.

Har du ork til å la være

Du trenge ikke å gå rundt å være kronisk støl. Du trenger ikke å ha gangsperre. Det behøver rett og slett ikke å være sånn. Det kroppen din forsøker å fortelle deg er at du mangler de stoffene og vitaminene i kroppen din som den trenger for å fungere optimalt.

Du bestiller BIOFORM®GURKEMEIE ved å klikke her. Bestill 4 bokser og se at en av dem blir vår gave til deg. Vi ønsker deg en fremtid med fri bevegelse!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse