Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Prest vil ha 8 ukers ekstra helligdager på sommeren for å minnes Gud og Jesus!

artikkelen fortsetter under annonsen

Vil ha 8 uker minnestund på sommeren!

Den gladkristne og rødvins-elskende presten Kai Børre Glapakk Hansen mener det er alt for få helligdager i sommermåneden. Nå vil han at staten iverksetter tiltak slik at nordmenn kan bruke sommeren på å minnes Gud og Jesus mens de slapper av i solen.

8 uker minnestund
«Sommeren er tid for å minnes Jesus og den hellige ånd samt alt det som skjedde før og etter jul» sier han fra sitt sommersted på Sørlandet. Han mener nordmenn har alt for lite tid til å reflektere over livet på sommeren. «Med unntak av lærere er det jo ingen som rekker og senke skuldrene skikkelig» sier presten. Han mener 8 uker tilleggs ferie for alle er det som skal til.
Bilderesultat for happy man drinking redwine
Koser seg: Prest og livsnyter Kai Børre Glapakk Hansen mener regjeringen bør innføre en ekstra 8-ukers ferie på sommeren slik at nordmenn kan reflektere over Gud og Jesus. «Norge stopper ikke opp selv om jeg… ehh vi får litt ekstra ferie» sier han.

artikkelen fortsetter under annonsen

Sitter på hytta og drikker
Presten som har sittet på hytten i snart 4 uker og drukket rødvin mener Gud fortjener å minnes mye mer på sommeren. Han ser mye ut over vannet og reflekterer over at Jesus en gang kan ha trasket forbi på vannet akkurat der han sitter og ser ut. «Jesus kunne gjerne kommet forbi her en tur og gjort om vann til vin idag» ler den koselige presten mens han mumler noe om vanvittige polpriser.

Statsråd Bente Tullerud sier Stortinget er svært åpne for å innføre en 8 ukers tilleggs ferie slik at man kan tenke på Gud og Jesus. «Ja, dette tror jeg garantert vi får flertall for» avslutter statsråden.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse